Mustafa Pektemek: Tek Düşüncem Beşiktaş

Mustafa Pektemek: Tek Düşüncem Beşiktaş

Beşiktaşlı futbolcular Atiba Hutchinson ve Mustafa Pektemek, Bağdat Caddesi Kartal Yuvası'nda düzenlenen imza törenine katıldı. Beşiktaş'ın yıldız futbolcusu Mustafa Pektemek, burada yaptığı açıklamada tek düşüncesinin Beşiktaş olduğunu...

Beşiktaşlı futbolcular Atiba Hutchinson ve Mustafa Pektemek, Bağdat Caddesi Kartal Yuvası'nda düzenlenen imza törenine katıldı. Beşiktaş'ın yıldız futbolcusu Mustafa Pektemek, burada yaptığı açıklamada tek düşüncesinin Beşiktaş olduğunu söyledi.

Mustafa Pektemek imza töreni öncesinde basın mensuplarının karşısına geçti ve açıklamalarda bulundu. Pektemek, "Taraftarlarımız zahmet verip geldiler. Onlara çok teşekkür ediyorum. Ben de bu organizasyonda yer aldığım için mutluyum." diyerek, şöyle konuştu:

"Balıkesirspor maçında bir sakatlık geçirdim. Bundan dolayı milli takıma gidemedim. Bu akşam da çok önemli bir maça çıkacağız. Gruplara kötü başladık. İki maçta da mağlup olduk. Birçok eksik oyuncumuz vardı. Bunun üstesinden gelecek bir kadroya sahibiz. Bugün 3 puan alacağımıza inanıyorum."

Mustafa Pektemek, saha krizi ve Sivasspor maçı ve karşılaşmayı oynayacakları Yenikent ASAŞ Stadı ile ilgili olarak ise "Daha önceden Ankara’da oynadığım dönemde o statta maça çıkmıştım. O zaman zemin iyiydi. Şimdi de öyleymiş. Tribünler de sahaya yakın. Şuanda zemin olarak Atatürk Olimpiyat Stadı’ndan daha iyidir diye düşünüyorum. İnşaallah Sivasspor maçından 3 puanla ayrılırız. 3 deplasman maçında 3 galibiyet aldık. Bizde bunun baskısı yok. Korkumuz yok. Kendi maçlarımızda da rahat oynuyoruz. Lig daha yeni başladı. Kendi sahamızda taraftarımızın nasıl etkili olduğunu biliyoruz. Sivasspor maçında iyi bir sonuç alacağımızı düşünüyorum." dedi.

Mustafa Pektemek, kendi hakkında çıkan transfer haberleriyle ilgili olarak ise "Evet transfer haberleri çıkıyor, fakat buna anlam veremiyorum. Benim tek düşüncem Beşiktaş. Şuan iyi gidiyoruz. Güzel bir hava yakaladık ve bunu bozmaya çalışan insanlar mı var? Bilmiyorum." diye konuştu.

Mustafa Pektemek ayrıca , sakatlığı ile ilgili bilgilerin kulüp doktoru tarafından verildiğini bu konu hakkında konuşmanın yersiz olduğunu söyledi. Yıldız oyuncu ligdeki diğer takımların defans oyuncularının sert oynadığı yorumlarına ise katılmadığını söyledi.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.