Mustafa Pektemek Tedavi Sonrası Sahada Yürüyüş Yaptı

Mustafa Pektemek Tedavi Sonrası Sahada Yürüyüş Yaptı

Süper Lig Süleyman Seba Sezonu 6. haftasında Sivasspor ile Ankara Yenikent ASAŞ Stadı'nda oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş'ta, çalışmalar sıkı bir şekilde sürüyor. Sakatlığı bulunan Mustafa Pektemek ise...

Süper Lig Süleyman Seba Sezonu 6. haftasında Sivasspor ile Ankara Yenikent ASAŞ Stadı'nda oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş'ta, çalışmalar sıkı bir şekilde sürüyor. Sakatlığı bulunan Mustafa Pektemek ise tedavi sonrası sahada yürüyüş yaptı.

Teknik Direktör Slaven Bilic yönetiminde BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde basına kapalı yapılan antrenmanın yaklaşık 1.5 saate yakın sürdü. Kondisyon ve taktik çalışması yapan siyah beyazlılar, idmana ısınma koşularıyla başladı. Streching hareketleri sonrası pas ve dar alanda oyun kurma çalışmaları gerçekleştiren oyuncular, antrenmanı şut çalışması sonrası oynanan çift kale maçla tamamladı.

Antrenmana milli takımlarda yer alan Tolga Zengin, Ersan Adem Gülüm, Oğuzhan Özyakup, Gökhan Töre, Olcay Şahan, İsmail Köybaşı, Pedro Franco, Demba Ba, Tomas Sivok ile U-21 milli takım kampına davet edilen Kerim Frei, Cenk Tosun ve Atınç Nukan katılmadı.

Sakatlığı bulunan Jose Sosa’nın tedavisine devam edilirken Mustafa Pektemek tedavi sonrası sahada yürüyüş yaptı. Necip Uysal ise salonda bireysel bir çalışma gerçekleştirdi.

Beşiktaş, Sivasspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına yarın saat 11.00’de yapacağı antrenman ve 16.00’da U-21 Takımı ile oynayacağı karma antrenman maçıyla devam edecek.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.