Mustafa Özkafa'dan Gökçek'e: Zaman kaybı

Mustafa Özkafa'dan Gökçek'e: Zaman kaybı

Mustafa Özkafa, Ankara Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Melih Gökçek'in, 24 Haziran seçimlerine sayılı günler kala Twitter hesabından yaptığı ve tepki çeken paylaşımı ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Geçtiğimiz gün Kanal 42 televizyonunda seçim özel programına çıkan Konya Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı ve Saadet Partisi Konya Milletvekili Adayı Mustafa Özkafa, Ankara Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Melih Gökçek'in, 24 Haziran seçimlerine sayılı günler kala Twitter hesabından yaptığı ve tepki çeken paylaşımı ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Sık sık skandal paylaşımlara imza atan Gökçek, “'Sizce bu seçimi AK Parti/MHP Cumhur İttifakı mı kazanır, yoksa FETO/Batı destekli teröristler mi kazanır?" diyerek toplumun büyük bir kısmına terörist demişti.

Saadet Partisi Konya Milletvekili Adayı Mustafa Özkafa, Gazeteci Süleyman Kuloğlu'nun ilgili twit ile ile ilgili sorusuna, “Partisinin bile tahammül edemeyip görev süresi dolmadan partisi tarafından kapı önüne konulmuş bir şahsiyetin tiwiti değerlendirilecek bir husus değildir. Zaman kaybıdır” şeklinde yanıt verdi.

HÂLİD ŞEN merhabahaber.com

640xauto.jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum