Mustafa Özkafa: "Alın da kaçan mı milletvekillerini?"

Mustafa Özkafa: "Alın da kaçan mı milletvekillerini?"

Saadet Partisi Konya 1. sıra Milletvekili Adayı Mustafa Özkafa, "15 yıl boyunca barajı kaldırmamışsın, biz barajı aşmak için sadece bir seçim ittifakı yapınca, 'Onunla, bununla ittifak yapıyorsunuz! diyeceksin. 'Alın da kaçan mı milletvekillerini?'" dedi

Saadet Partisi Ramazan Bayramı bayramlaşma programı parti il binasında gerçekleştirildi. Programa Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Lütfi Yalman, Konya Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı ve Konya Milletvekili Adayı Mustafa Özkafa, İl Başkan Vekili Hüseyin Saydam, Meram Belediyesi eski Başkanları Mustafa Özkan ve Veysel Candan, Karatay Belediyesi eski Başkanı Mehmet Şen, Anadolu Gençlik Derneği Konya Şube Başkanı Mehmet Parlak, MİLKO Başkanları, Milletvekili Adayları ile çok sayıda partili katıldı.

img_2885.jpg

İNSANLAR HASSASİYETLERİNİ KAYBETTİLER

Programda konuşan Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Lütfi Yalman, bayramlarda huzur arandığını fakat inancımızın gereği yaşanan sorunlara dikkat çektiklerini belirterek, “İslam coğrafyasında yaşanan sıkıntılar karşısında yüreğimiz yanmıyorsa imanımızı gözden geçirmemiz lazım. İslam coğrafyasında bir sıkıntı var. Kan ve gözyaşının olmadığı bölgelerde, Türkiye gibi, birçok sıkıntı var. Özellikle zihinlerde yürütülen bir algı yönetimi var. Hepimiz vah Irak, Suriye'de şöyle katliamlar var. Türkiye ensar görevi yapıyor diye birtakım kimseler konuşuyor. Suriyeli kardeşlerimizi peki muhacir konumuna kim sürükledi? Ensar denilen iş başındaki arkadaşlar. Maalesef bu ülkedeki inançlı insanlar hassasiyetlerini kaybettiler. Zina imiş, domuz eti imiş, Irak'ta Müslümanlar ölüyormuş, Suriye tarumar edilmiş, Çeçenistan Müslümanları unutturulmuş, kimsenin umurunda değil” şeklinde konuştu.

lutfi-yalman-002.jpg

TABU HALİNE GETİRİLMİŞ İNSANLAR...

“Artık haramlar, yanlışlar ve kötülüklere, tabu haline getirilmiş insanlar yüzünden bahaneler, gerekçeler uyduruluyor” diyen Yalman, sözlerine şöyle devam etti: “En korkunç ve üzücü şey budur. Bir Müslüman faiz gibi bir mesele karşısında her ne olursa olsun kabullenebilir mi? Faiz Allah'a harp ilan etmek demek. Bu kabul edilebilir mi? Niye, tabulaştırılmış insanlar var. Domuz etini serbest bıraktılar diyorsun, 'Sana ne sen yeme diyor'. Müslüman, haramla, yanlışlıkla mücadele eder, Müslümanlık bunu gerektirir. Bu dava bunu yapıyor. Bizim şahıslarla işimiz yok. Biz yanlışlarla mücadele ediyoruz. İnancımızın gereğini yapıyoruz.”

ALIN DA KAÇAN MI?

Saadet Partisi Konya 1. sıra Milletvekili Adayı Mustafa Özkafa ise konuşmasında partililerin bayramını tebrik etti. Mevcut iktidarın takatinin bittiğini söyleyen Özkafa, konuşmasına şöyle devam etti: “Metal yorgunluğu meydana geldiğinde ne yapılması gerekiyorsa o noktaya gelmiştir. Çünkü 15 yılı aşkın bir süredir iktidarda olan bir partinin yaptığı işleri anlatarak halktan oy istemesi lazım. Milyonlarca Çalışanımızın, emeklimizin maaşlarını 2002'den bu yana mukayese ediniz, döviz cinsinden baktığınız zaman yüzde 30 civarında değer kaybetmiş. Gıda cinsinden baktığınız zaman yüzde 25 civarında yine değer kaybetmiş. Esnafa, tüccara bakın, karşılıksız çekler, senetler artmış. Hiçbir iktidar yetkilisi bu konularda açıklama yapamıyor. Peki ne anlatabilir hükümet? 2 senedir, taksicilerle UBER'ciler tartışıyor, tam seçim zamanı bir sayım yapmış, taksici fazla, UBER'i yasaklamış. Arkasından vergi barışı ilan etmiş. İmar affı getirmiş. Peşinden bedelli açıklaması yapmış. Emeklilere ikramiye veriyor. 15 yıl boyunca vermemiş, bununla seçime gitmeye çalışıyor. 15 yıl sonra Kandil'i hatırlıyor. Bunlar gösteriyor ki 15 yıl boyunca yapılan tahribat, birtakım vaatlerle kapatılmaya çalışılıyor. Emeklimize diyoruz ki; Siz yıllarca mağdur edildiniz. Bu ikramiyeyi alın, afiyetle istifade edin, ama oyunuzu Saadet Partisi'ne verin. Ne yaparlarsa yapsınlar, Saadet Partisi'nin yükselmesini engelleyemiyorlar, haksızlıklara başvuruyorlar. 15 yıl boyunca baraj sistemini kaldırmıyorlar, sadece baraj engelini aşmak için bir seçim ittifakı adımı attığı zaman, 'Sen şununla, bununla ittifak yaptın' diyeceksin. Maaşa bağladıkları adamlarla iftiralar atıyorlar. Sen tüm bunları yaparken biz hiç bir şey yapmayacak mıyız? Bizim elimiz armut mu topluyor Allah aşkına. Merhum hocamızın dediği gibi, 'Alın da kaçan mı milletvekillerini?'”

img_2911.jpg

BAYRAMLARIMIZ HEP BURUK

Saadet Partisi İl Başkan Vekili Hüseyin Saydam da konuşmasında partililerin bayramını tebrik ederek, “Müslümanlar olarak bayramlarımız hep buruklukla geçiyor. Kardeşlerimiz sıkıntı içinde iken güle oynaya bayram geçirmeyi ar edindik. Bu sıkıntılardan kurtulmak için Saadet Partisi olarak çalışıyoruz. Bizlerin bir amacı ve gayesi var. Tüm dünyada hak ve adaletin hakim olduğu, bütün insanlığın huzur ve afiyete yaşadığı nizam için çalışıyoruz. Bu mücadelede zaman zaman önümüze engeller çıkarıldı. Bu engeller bizi yıldırmadı. Hala milletimizi ifsat etmeye devam ediyorlar, İslam dünyasında zulüm sürüyor, şehirlerimizde huzur kalmamıştır. Huzuru tesis etmek yerine hastane ve hapishane yapmayı insanımıza hizmet olarak yutturuyorlar” ifadelerine yer verdi.

img_2917.jpg

Milletvekili Adayları adına konuşan Av. Hasan Hüseyin Uyar da konuşmasında, “1 aydır milletvekili adaylarımız ve parti mensuplarımız gece gündüz çalışıyor. Allah onlardan razı olsun ki, 1 kuruş menfaatleri olmaksızın çalışıyorlar. Tüm İslam coğrafyasının kan gölü içinde olduğu bir dönemde bayram yapıyoruz. Yeryüzünde hak ve adalet merkezli bir düzen kurulmadan insanlığın kurtuluşu mümkün değildir” dedi. Meram Belediyesi eski Başkanları Veysel Candan da konuşmasında ülkenin içinde bulunduğu sıkıntıdan bahsederek tek kurtuluşun Saadet iktidarında olduğunu ifade etti. Anadolu Gençlik Derneği Konya Şube Başkanı Mehmet Parlak da konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “Cenab-ı Hakk inşallah 25 Haziran'da bizleri faizsiz, adil ekonomik düzen, İslam Birliği sedalarını ortaya koyacak başarıyı nasip eder.”

Konuşmaların ardından parti binası önünde bayramlaşma gerçekleştirildi.

HÂLİD ŞEN

img_2951.jpg

img_2982.jpg

img_2984-001.jpg

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum