Muş’ta Kurban Bayramı Coşkusu

Muş’ta Kurban Bayramı Coşkusu

Muş’ta Kurban Bayramı namazı sonrası bayramlaşma yapıldı ve çocuklara harçlıklar verildi.Muş’ta bayram namazı dua ve tekbirlerle kılındı. Merkez Yeni Camii’ne gelen vatandaşlar hac ve bayram ile ilgili sohbet dinledi. İslam aleminde...

Muş’ta Kurban Bayramı namazı sonrası bayramlaşma yapıldı ve çocuklara harçlıklar verildi.

Muş’ta bayram namazı dua ve tekbirlerle kılındı. Merkez Yeni Camii’ne gelen vatandaşlar hac ve bayram ile ilgili sohbet dinledi. İslam aleminde akan kanın durması için dualar edilirken tekbirler getirildi. Bayram namazından sonra namaza gelen vatandaşlar sıraya girerek tek tek bayramlaştı.

Tüm İslam aleminin Kurban Bayramı'nı kutlayan Yeni Camii imamı Nurul Emin Yamaç, bayramın hayırlara vesile olmasını diledi. Tüm İslam coğrafyasında akan kanın durması için dualar ettiklerini ifade eden Yamaç, şunları söyledi: "İslam aleminin bayramı kutlu olsun. Cenab-ı Hakk bu bayramı hayırlara vesile kılsın. Cenab-ı Hakk şu anda zulmet altında bulunan ve her tarafta akan Müslüman kanın durması için yardım etsin, Müslümanların birlik ve beraberliğini Kur’an-ı Kerim sancağı altında nasip etsin. İnşallah Cenab-ı Hakk Müslümanları bu bayramda güzelliklere ihsan eder."

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.