Muş’ta Amatör Spor Kulüplerine Malzeme Dağıtıldı

Muş’ta Amatör Spor Kulüplerine Malzeme Dağıtıldı

Muş Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü, 13-19 Amatör Spor Haftası dolayısıyla tüm branşlardaki amatör spor kulüplerine malzeme dağıtımı yaptı.    Muş Şehir Kapalı Spor Salonu'nda düzenlenen törene Vali Vedat...

Muş Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü, 13-19 Amatör Spor Haftası dolayısıyla tüm branşlardaki amatör spor kulüplerine malzeme dağıtımı yaptı.

    Muş Şehir Kapalı Spor Salonu'nda düzenlenen törene Vali Vedat Büyükersoy, Belediye Başkan Vekili Muhterem Bozkurt, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali Kartal, Milli Eğitim Müdürü Cevdet Arslan ve spor kulüpleri yöneticileri ile sporcular katıldı.

    Programın açılış konuşmasını yapan Muş Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Kemal Türkan, amatör Spor Haftası etkinlikleri kapsamında 81 ilde aynı anda malzeme dağıtımı yapıldığını belirterek, “Gençlerimiz madde bağımlılığında değil, internet kafelerde değil, sokaklarda değil, spor alanlarında olsun. Tabii ki bu malzeme bizim için yeterli değil. Özellikle salon sporlarımızın eksik malzemeleri var. Bu anlamda özel idareden, belediyeden ve diğer kurumlardan da amatör kulüplere katkı sağlamasını diliyoruz. Tüm branşlarda spor yapılmasına rağmen malzeme eksiğimiz bulunmaktadır.” dedi.

    Konuşmalardan sonra amatör spor kulüplerine katkı sağlayan Vali Vedat Büyükersoy'a, Belediye Başkan Vekili Muhterem Bozkurt'a ve bazı işadamlarıyla başarılı sporculara plaket verildi. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.