Müslümanlar parçalandı

Müslümanlar parçalandı

İslam coğrafyasının parçalanmış vaziyette olduğunu belirten Saadet Partisi Kadın Kolları Genel Başkanı Ebru Asiltürk, “Müslümanlar bastırılmış durumda. Çünkü küresel güçler böyle istiyor. Hâkk’ı savunup, batılın karşısında duracağız” dedi

Saadet Partisi seçim çalışmalarına devam ediyor. Milletvekili adaylarının yanı sıra, kadın kolları da çalışmalarına devam ediyor. Saadet Partisi Kadın Kolları Genel Başkanı Ebru Asiltürk, Konya ziyareti gerçekleştirerek, hanımlara hitap etti. Saadet Partisi Kadın Kolları Genel Başkanı ve İstanbul Milletvekili Adayı Ebru Asiltürk, kadın kolları üyelerinin ve davetlilerin katıldığı 'Aşure' programında konuştu. Tüm İslam Alemi'nin 'Aşure Günü' nü kutlayarak sözlerine başlayan Asiltürk, Kerbela hadisesini hatırlatarak alınması gereken derslere vurgu yaptı.

MÜSLÜMANLAR KENDİNE GELMELİ

Asiltürk, konuşmasında Milli Görüş Hareketi'nin ve Saadet Partisi'nin önemine değinerek şöyle konuştu: “Yapılan faaliyetler çok önemli. Ulaşabildiğimiz tüm bayanlara Saadet Partisi'nin meselelerin farkında olduğu kadar çözüm yollarını da bildiğini anlatmak zorundayız. İçinde bulunduğumuz zorlu durumlardan Milli Görüş ile kurtulacağız. Atalarımızın o günkü hayata bakış açısında İla-i kelimetullah vardı. Allah'ın varlığını birliğini yaymak vardı. Allah'ın rızasını kazanmak vardı. Maalesef bugün Müslüman'lar biraz titreyip kendilerine gelmedikçe, ecdadımızın amelleri gibi, onların yaptığı iyi işler gibi, bugün de İslam Birliği'ni kurmak, 'Kuran Nizamı'nı tesis etmek çok zor görünüyor. Ülkemiz dünyada, yeraltı ve yerüstü zenginlikleri bakımından çok değerli ve stratejik bir öneme sahiptir.  Fakat gerek ülkemiz insanlarının, gerekse Ümmet'in içinde bulunduğu zorlu durum nedeni ile, tüm İslam ülkeleri ve ülkemiz küresel güçler tarafından sömürülmektedir. Gittiğimiz yerlerde insanlarımızı bu durum karşısında bilinçli olmalarını söyleyerek, İnancımıza uygun, ecdadımıza yakışır yaşam sürmemiz gerektiğini belirtiyoruz.”

12032737_477991629028824_2835577197550428720_o.jpg

SÖMÜRÜ DÜZENİNİN ÖNÜNE GEÇTİK

Milli Görüş olarak işbaşına geldiklerinde ülkeye en güzel hizmetleri yaptıklarını ifade eden Asiltürk, konuşmasına şöyle devam etti: “Ülkemizin ve Ümmet'in ihtiyacı olan İslam Birliği'ni D-8'i kurarak küresel sömürünün önüne geçtik ve Ümmet'i bir arada topladık. Manevi boyutunun yanında 'Gelişen 8 Ülke' ile kurulan ekonomik pazar sayesinde insanların refahını sağlamak ve sömürü düzenini yıkmak için adım attık. Günümüze gelince etrafımıza bakıyoruz, Müslümanlar aktif halde değil, etkin halde değil tüm İslam Coğrafyası parçalanmış, Müslümanlar bastırılmış durumda. Çünkü küresel güçler böyle istiyor. Peki, ne yapacağız? Anlatacağız. Hâkk’ı savunup, batılın karşısında duracağız. Ülkemizde ve İslam Coğrafyası'ndaki tüm sıkıntıları çözebilecek tek hareketi Milli Görüş Hareketi'ni işbaşına getirmek için takatimizin sonuna kadar çalışacağız.” Çalışmaların inanarak yürütülmesi gerektiğinin altını çizen Asiltürk, tüm baskılara ve algı operasyonlarına rağmen Saadet Partisi'nin hedefe varmasını önleyemeyeceklerini söyledi. Programın sonunda misafirlere aşure ikram edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.