Konyalı firmaya ait ultra lüks otomobillere devlet el koydu! 18 milyon liraya satılacak

Konyalı firmaya ait ultra lüks otomobillere devlet el koydu! 18 milyon liraya satılacak

Konyalı firmaya ait ultra lüks otomobiller, devlet tarafından haczedilerek satışa çıkarıldı. Toplam değeri milyonları bulan araçların, açık artırmada alıcı bulması bekleniyor.

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), güncellenmiş muhammen bedellerle yeni bir lüks araç ihalesi düzenlemeye hazırlanıyor. İhale kapsamında Bentley, Mercedes, Porsche ve Audi gibi dünya markalarının yer aldığı 9 araç açık artırmaya sunulacak. TMSF'nin Esentepe'deki merkezinde yapılacak ihale, 7 Kasım 2024 tarihinde gerçekleştirilecek.TMSF yönetiminde bulunan Hedefevim Gayrimenkul Otomotiv ve Tic. AŞ Konya merkezli olmasıyla dikkat çekiyor. Firmaya ait otomobiller TMSF tarafından satışa çıkarıldı. Listede dünyaca ünlü markaların yer alması önemli bir detay olarak yer aldı.

image.jpg

LÜKS ARAÇLAR İNDİRİMLE YENİDEN SATIŞTA

TMSF, daha önceki ihalelerde satılamayan araçları, bu kez çeşitli indirimlerle tekrar satışa çıkarıyor. Özellikle lüks otomobil meraklılarının ilgisini çekecek bu ihale, araçlara uygun fiyatlarla sahip olma fırsatı sunuyor.

satis-liste.jpg

İŞTE 7 KASIM İHALESİNDE SATILACAK ARAÇLARIN DETAYLARI

Aşağıda, satışa sunulacak araçların teminat bedelleri ve markaları listelenmiştir:

  • 06HRB95 plakalı Bentley: 241.320 TL
  • 31ADU951 plakalı Renault: 17.320 TL
  • 31TS022 plakalı Volkswagen: 12.800 TL
  • 34BCK30 plakalı Porsche: 171.360 TL
  • 34BIG697 plakalı Ford: 30.520 TL
  • 34DDA507 plakalı Mercedes-Benz: 115.960 TL
  • 34DDD185 plakalı Audi: 150.800 TL
  • 34NZR79 plakalı BMW: 156.760 TL
  • 34TK906 plakalı Ford: 9.280 TL
  • image-1.jpg

Bu geniş araç yelpazesi, hem klasik otomobil tutkunlarına hem de modern ve lüks modeller arayanlara hitap ediyor. Her biri güncellenmiş fiyatlarla açık artırmaya çıkacak bu araçlar, ilgilenenler için kaçırılmayacak fırsatlar sunuyor.

TMSF’DEN DOLANDIRICILIK UYARISI

TMSF, lüks araç ihalesi ile ilgili vatandaşları olası dolandırıcılara karşı da uyardı. TMSF'den yapılan açıklamada, “Lüks araçları ucuza alabileceğini iddia eden dolandırıcılara karşı dikkatli olunması gerektiği” vurgulanırken, "Duyurusu yapılmamış, çok düşük fiyatlara araç satışının mümkün olmadığı" belirtildi. Vatandaşların, çantacılık ve aracılık gibi kötü niyetli girişimlerden korunmaları için dikkatli olmaları gerektiği ifade edildi.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.