Müsiad’tan Muş Tso’ya Ziyaret

Müsiad’tan Muş Tso’ya Ziyaret

Muş Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Fatih Cengiz, aktif üye sayısını artırarak, daha fazla faaliyet gösteren üyelerin Muş ekonomisine katkı sağlamasını hedeflediklerini söylediMüstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Başkanı Nail Olpak ve b.

Muş Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Fatih Cengiz, aktif üye sayısını artırarak, daha fazla faaliyet gösteren üyelerin Muş ekonomisine katkı sağlamasını hedeflediklerini söyledi

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Başkanı Nail Olpak ve beraberindeki heyet, Muş Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti. MÜSİAD Muş Şubesi’nin açılış töreni için Muş’a gelen Olpak ve beraberindeki heyet, ilde çeşitli ziyaret ve incelemelerde bulundu. MÜSİAD heyetini, Muş Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Murat Güresmer ve Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Cengiz karşıladı.

Ziyaret sırasında konuşan Muş TSO Meclis Başkanı Murat Güresmer, MÜSİAD'ın Muş ziyaretini ve Muş şubesi açılışını çok önemsediklerini ifade etti. Güresmer, yurt içi ve yurt dışında önemli çalışmalara imza atan MÜSİAD’ın Muş’ta da şube açmasının önemine değinerek, sivil toplum kuruluşlarının Muş için daha kollektif ve ortak projelerle hareket etmesi gereğine değindi.

MÜSİAD Başkanı Nail Olpak ise öncelikle Muş TSO yönetimine teşekkür ettiklerini belirtti. Daha önce de Muş’ta şube açmayı düşündüklerini belirten Olpak, bugünden sonra Muş ile daha yakından ilgilenmeye ve gelip gitmeye devam edeceklerini söyledi. Muş’a kalabalık bir heyetle geldiklerini belirten Olpak, İstanbul Ticaret Odası Başkan Yardımcısı Murat Kalsın’ın da bu geziye eşlik ettiğini söyledi.

MÜSİAD Muş Şube Başkanı Mürsel Özen ise daha önce Muş TSO Başkanı Fatih Cengiz’i ziyaret ettiklerini hatırlatarak, Muş’un aynası konumunda olan Muş TSO Başkanı Cengiz’in güzel fikirleri olduğunu ve ile faydalı işler yapmayı düşündüğünü söyledi.

Muş TSO Başkanı Fatih Cengiz de MÜSİAD’ı Muş’ta görmekten mutluluk duyduklarını ifade ederek, MÜSİAD’ın Muş TSO ziyaretini önemli bulduklarını söyledi. Muş’un huzurlu ve güvenilir bir il olduğunu hatırlatan Cengiz, buradaki tek hedeflerinin yatırımcıyı getirmek olduğunu söyledi. İş adamlarının huzurlu ve güvenli bir ilde yatırım yapmasını sağlamak için ne gerekirse yapacaklarını kaydeden Cengiz, MÜSİAD’ın da bu konuda gerekli hassasiyeti göstereceğine inandığını söyledi. Muş TSO’ya bağlı üye sayısı ile ilgili olarak da MÜSİAD Başkanı Olpak’a bilgi veren Cengiz, aktif üye sayısını artırıp, ilin ekonomisine katkı sağlamaları için çaba sarf edeceklerini sözlerine ekledi.

Muş TSO Başkanı Fatih Cengiz, daha sonra ziyaret anısı olarak MÜSİAD Başkanı Nail Olpak ile İstanbul Ticaret Odası Başkan Yardımcısı Murat Kalsın’a Muş Lalesi tablosu hediye etti. MÜSİAD Başkanı Olpak ise Cengiz’e, MÜSİAD'ın plaketini verdi. Ziyaret, hatıra fotoğrafının çektirilmesi ile sona erdi.



CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.