MÜSİADdan Genç Girişimcilik Kongresi

MÜSİADdan Genç Girişimcilik Kongresi

Uluslararası Genç Girişimcilik Kongresiyle yüksek ahlâk ve ileri teknoloji" anlayışını, 19 yıllık MÜSİAD tecrübesiyle birleştirerek, edindiği tecrübeyi genç girişimci ve yöneticilere aktarmak; aynı z

Uluslararası Genç Girişimcilik Kongresi’yle yüksek ahlâk ve ileri teknoloji" anlayışını, 19 yıllık MÜSİAD tecrübesiyle birleştirerek, edindiği tecrübeyi genç girişimci ve yöneticilere aktarmak; aynı zamanda toplumsal dayanışma ve paylaşma kültürünü geliştirerek, gençliğin sosyal, kültürel ve ekonomik seviyesinin yükseltilmesini sağlamak, milyonlarca genci, girişimciliğe yönlendirmek, dünyanın farklı coğrafyalarından ülkemize gelecek olan gençlerin kaynaşmasını sağlamak ve ülke gençliğinin ufkunu açmayı amaçlayan “Uluslararası Genç Girişimcilik Kongresi” başlıyor.

Genç MÜSİAD Konya Şubesi tarafından “Değişim Gelecektir” sloganıyla düzenlenen  “Kitle İletişim Araçlarının Değişimdeki Rolü” programı, 26 Kasım 2011 Cumartesi günü saat 12.00’de, MÜSİAD Konya Şubesi’nde gerçekleştirilecek. İki oturumdan oluşacak programın, ilk oturumunun moderatörülüğünü İletişim Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Caner Arabacı yapacak. Birinci Oturumunda,  Mısır Gençlik Hareketi Lideri Hamza Musa, Rotahaber İnternet sitesi Genel Yayın Yönetmeni Ünal Tanık ve Selçuk Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğretim Üyesi Doç.Dr. Birol Gülnar konuşmacı olarak katılacak.

MÜSİAD Basın-Yayın Komisyon Başkanı ve Haberkonya.com internet sitesinin sahibi Lokman Koyuncuoğlu’nun moderatörlüğünü yapacağı 2. oturumda ise,   İttifak Holding Kurumsal İletişim Koordinatörü Ecevit Abdullah Öksüz, Kontv Genel Yayın Yönetmeni Nurettin Bay, Konya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sefa Özdemir konuşmacı olarak katılacak.

HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.