Müşahit Huzurunda Kurbanları Kesiyor, Paketleyip Adrese Gönderiyor

Müşahit Huzurunda Kurbanları Kesiyor, Paketleyip Adrese Gönderiyor

Gıda konusunda güvenilir, sağlıklı ve ekonomik çözümler sunan İzgün Gıda, Bahar Et Şarküteri ile kurban bayramında da tüketicilere pratik çözümler sunmaya devam ediyor. Bu yıl kurbanlık satışı ve kesim hizmetine başlayan İzgün Bahar...

Gıda konusunda güvenilir, sağlıklı ve ekonomik çözümler sunan İzgün Gıda, Bahar Et Şarküteri ile kurban bayramında da tüketicilere pratik çözümler sunmaya devam ediyor. Bu yıl kurbanlık satışı ve kesim hizmetine başlayan İzgün Bahar Et Şarküteri, kurbanlıkları bayramın birinci ve ikinci günü müşahit huzurunda kesiyor.

Kurbanlık satışlarının Bursa’da önemli bir açığı kapatacağını söyleyen İzgün Gıda Genel Müdürü Uğur Esen: “Kurbanlık satış ve kesim hizmetimizle Kurban Bayramında tüketicilerin güvenilir ve sağlıklı olarak ibadetlerini yerine getirmelerini kolaylaştırmayı hedefliyoruz. İslami usullere göre kesilen kurbanlıklar hijyenik koşullarda parçalanarak, soğutma işlemine tabi tutulduktan sonra kolilenerek müşterinin ismine özel etiketlenecek. Kurbanlık satın alan müşterilerimiz vekalet usulüyle kestirecekleri kurbanlıkları gönül rahatlığıyla tüketebilecekler. Bizler İzgün Gıda olarak böyle bir hizmeti halkımıza sunabildiğimiz için oldukça memnunuz.“ dedi.

Tarım Bakanlığı izinli olan ve hijyenik koşulların sağlandığı Mustafakemalpaşa’da Barut Et Entegre Tesislerinde, veteriner hekimlerin kontrolünde, profesyonel kasaplarca İslami usullere uygun şekilde vekalet sırasına göre kesilecek olan kurbanlıklar, kişiye özel olarak kolilenecek. Hazırlanan et kolileri ise tüketicilere bayramın 2. günü kurban satın alım sırasına göre teslim edilecek. Ayrıca kurban etlerinin kuşbaşı veya kıyma olarak talep edilmesi halinde ücrete tabi olarak özel ek hizmet verilecek.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.