Murat Altun: Taraftarımız Her Maçta Bizi Evimizde Gibi Hissettiriyor

Murat Altun: Taraftarımız Her Maçta Bizi Evimizde Gibi Hissettiriyor

Tokatspor Yardımcı Antrenörü Murat Altun, Türkiye Kupası 2. Turu'nda İstanbul Başakşehir'e elendikleri için üzgün olduklarını söyledi. Murat Altun, kendilerini yalnız bırakmayan taraftarlarına da teşekkür ederek, "Her maçta bizi evimizde...

Tokatspor Yardımcı Antrenörü Murat Altun, Türkiye Kupası 2. Turu'nda İstanbul Başakşehir'e elendikleri için üzgün olduklarını söyledi. Murat Altun, kendilerini yalnız bırakmayan taraftarlarına da teşekkür ederek, "Her maçta bizi evimizde gibi hissettiriyorlar." dedi.

İstanbul Başakşehir'e 1 - 0 mağlup olarak Türkiye Kupası'na veda eden Tokatspor'da yardımcı antrenör Murat Altun, maçın ardından yaptığı açıklamada, süper lig takımına karşı mücadele ettiklerini belirterek, şöyle konuştu: "Oyun genelinde ikinci bölgede çoğalıp kaptığımız toplarla üçüncü bölgede pozisyon bulmak istiyorduk. Hem ikinci hem de üçüncü bölgeyi topu kaptırınca, İstanbul Başakşehir topla fazla oynama fırsatı buldu. Talihsiz bir gol yedik. İkinci yarı daha fazla direnç gösterip 3 bölgede pozisyonlar üretmeye çalıştık. Net olmasa da iki üç pozisyon bulduk. Değerlendirebilseydik farklı olurdu. Fakat olmadı, üzgünüz."

Tokatspor'un son yıllarda Türkiye Kupası'nda başarılı olduğunu, aynı başarıyı bu yıl da göstermek istediklerini; ancak bunu başaramadıklarını dile getiren Murat Altun, "Anadolu kulüpleri için Türkiye Kupası önemli. Biz de önem veren bir kulübüz. Bundan sonra ikinci ligde şampiyon olmayı düşünüyoruz. PTT 1. Lig'e çıkmayı düşünüyoruz. Taraftarımıza teşekkür ediyoruz. Her maçta bizi evimizde gibi hissettiriyorlar." ifadelerini kullandı.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.