Muhteşem Konyaspor

Muhteşem Konyaspor

Hem kupada, hem de lig'de sırtı yere gelmeyen yeşil-beyazlılar sevindirmeye devam ediyor

Torku Konyaspor’da çıkış sürüyor. Trabzonspor galibiyetiyle yenilmezlik serisini 7 maça çıkartan Kartallar, 9 günde 3 zor maçtan da yüz akıyla çıktı. Lig ile birlikte Ziraat Türkiye kupasında da başarılı bir sezon geçiren Torku Konyaspor7da Trabzonspor karşısında alınan net galibiyet sevinçle karşılandı.. Rakibi karşısında etkili bir futbol sergileyen, Traore ve Ömer Ali’nin golleriyle sahadan 3 puanla ayrılan Torku Konyaspor’da futbolculara bir gün izin verildi. Dün dinlenen yeşil-beyazlılar, hafta sonunda deplasmanda Gaziantepspor ile oynayacakları 25. hafta maçının hazırlıklarına bugün başlayacaklar. Takımda sakat ve cezalı futbolcu yok. 

Ziraat Türkiye kupasında bu sezon oynadığı 10 maçta yenilmeyen, 9 galibiyet ve 1 beraberlikle yarı finale yükselen Torku Konyaspor, ligde de üst üste yenilmezlik serisini 7 maça taşıdı. Bu sezon rekorları alt üst eden, lig 3’üncülüğüne kadar yükselen Torku Konyaspor, ene yakın rakibi, 4. sıradaki Başakşehir ile aradaki puan fakını 3’e, 5. sırada yer alan Galatasaray ile de 5’e çıkarttı.

Torku Konyaspor, ligde ve kupada son 9 günde oynadığı 3 zor maçtan galibiyetle ayrıldı.. Temsilcimiz, bu karşılaşmalarda ligde Mersin ve Trabzonspor, kupada da Beşiktaş’ı devirmesini bildi. Yeşili-beyazlılar, Ligin ikinci yarısında ligde oynadığı 7 maçta 5 galibiyet, 2 beraberlik aldı. Kartallar sırasıyla Akhisar, Kayserispor, Sivasspor, Mersin İdmanyurdu ve Trabzonspor’u yenerken, Galatasaray ve Osmanlıspor ile de berabere kaldı. Konyaspor bu maçlarda 10 gol attı, kalesinde sadece 2 gol gördü.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.