Muhtarlarımız hizmet aşığı

Muhtarlarımız hizmet aşığı

Mehmet Hançerli, “Karataylı muhtarlar hizmet aşığı. Yapılan hizmetler noktasında muhtarlarımız bizim en büyük destekçimiz, bizlerin gözü, kulağı konumundalar” dedi

Konya Karatay ve Tüm İlçeleri Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Küçük ve Dernek Üyesi Muhtarlar Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli'yi ziyaret etti. Konya Karatay ve Tüm İlçeleri Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Küçük ve Dernek Üyesi Muhtarlara gerçekleştirmiş oldukları ziyaretten dolayı teşekkür eden Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli;  Karataylı muhtarların hizmet aşığı olduğunu söyledi. Muhtarlığın gönüllülük esasına dayalı bir hizmet olduğunu vurgulayan Başkan Hançerli, "Mahalle muhtarlarımızla sık sık bir araya geliyoruz. Muhtarlarımız kendi mahalleleriyle ilgili sorun ve sıkıntılarını her zaman bizlerle paylaşarak, vatandaşlarımız ile bizler arasında köprü vazifesi görüyorlar. Bu bakımdan belediye olarak muhtarlarımızın çalışmalarından son derece memnunuz. Yerelde yapılması gerekenlerle ilgili her zaman belediye olarak muhtarlarımızın emrindeyiz. Yapılan hizmetler noktasında muhtarlarımız bizim en büyük destekçimiz, bizlerin gözü, kulağı konumundalar. Yapamadığımız bizim göremediğimiz eksik kalan hizmetler noktasında birlikte koordineli olarak çalışıyoruz" dedi.

BAŞKAN HANÇERLİ'YE TEŞEKKÜR

Konya Karatay ve Tüm İlçeleri Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Küçük ise, "Muhtarlarla her daim dayanışma içerisinde olan Karatay Belediye Başkanımız Mehmet Hançerli hizmeti kendisine amaç edinmiştir. Muhtarlar Derneği'ni Konya'ya kazandırmış olması değerli Başkanın Muhtarlara büyük önem verdiğinin göstergesidir" şeklinde konuştu. Karatay Belediyesi'nin muhtarlarla büyük bir fedakarlık içerisinde çalıştığını belirten Ahmet Küçük, "Bizler her zaman halkın içinde yer alarak, onların dertleriyle ilgileniyor, sıkıntılarını, acılarını, mutluluklarını paylaşıyoruz. Halkımıza elimizden geldiğince hizmet etmeye çalışıyoruz. Karatay'a en güzel hizmeti verebilmek için çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz" ifadelerine yer verdi. Küçük; Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli'ye kendilerine sunduğu tüm imkanlar için teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.