Muhtarlara Dizüstü Bilgisayar

Muhtarlara Dizüstü Bilgisayar

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, ilçedeki muhtarlara dizüstü bilgisayar hediye etti. Çetin, “Hiçbir muhtar ve mahalle arasında ayrım yapmadan çalışıyoruz.” dedi.İlçe ve köy muhtarlarıyla ikinci kez pazar kahvaltısında bir araya...

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, ilçedeki muhtarlara dizüstü bilgisayar hediye etti. Çetin, “Hiçbir muhtar ve mahalle arasında ayrım yapmadan çalışıyoruz.” dedi.

İlçe ve köy muhtarlarıyla ikinci kez pazar kahvaltısında bir araya gelen Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, İstanbul’da aldığı ödül için “Bu ödülün verilmesinin bir gerekçesi de muhtarlarımızla kurduğumuz samimi ilişkidir. Sizlerle el ele, omuz omuza olduğumuz için bu ödülü aldık.” dedi. Sorunların kendisine değil, artık müdürlere iletilerek çözüldüğü bir sürece girildiğine dikkat çeken Başkan Çetin, “Tasarruf için mesai de yapılmıyor ama ekiplerimiz gönüllü olarak 7/24 çalışmaya devam ediyor.” diye konuştu.

16 Kasım Pazar gününün Çukurova için çok önemli bir tarih olacağının altını çizen Başkan Çetin, bunun gerekçelerini şöyle izah etti: “16 Kasım’da 4 etkinliğimizi birden yapacağız ve böylece icraatlarımız su yüzüne çıkmış olacak. İlk icraat Alevi-Bektaşi kesimi için, aslında tüm toplum için çok önemli olan cemevini on binlerin katılımıyla açacağız. İkincisi ilk semt kreşimizi hizmete açacağız. Üçüncü adım Karahan’da ilk taziye evinin, dördüncü icraatımız da 400 kişilik öğrenci yurdunun temelini o gün atacak olmamız. Bu etkinliklere tüm halkımızı bekliyoruz.”

Toplantıda muhtarlar adına söz alan Toros Muhtarı Kemal Çelebi, “Ne dediysek hepsi hemen yapıldı, geçen ay bilgisayar sözü verilmişti, bu buluşmada teslim edildi.” diyerek teşekkür etti.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.