Muhittin Yıldırım: Sınırlar değişiyor

Muhittin Yıldırım: Sınırlar değişiyor

Genel Başkan Muhittin Yıldırım, “Siyonizm planlarını uyguluyor. Osmanlı'yı yıktılar. 10 milyon metrekare toprağa hükmederken Sevr'i imzalamak zorunda kaldık. Şimdi dünyanın sınırları yeniden çiziliyor ” dedi

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) ve Din Görevlileri Birliği Derneği (DİN-BİR-DER), "Milli Görüş'ün Dünü Bugünü Yarını" konulu bir konferans düzenledi. Zindankale Süleyman Şah Salonu'nda düzenlenen konferansa DİN-BİR-DER Genel Başkanı Muhittin Yıldırım konuşmacı olarak katıldı. Programa Saadet Partisi Yüksek Disiplin Kurulu Üyesi Hasan Hüseyin Öz, AGD Şube Başkanı Mehmet Parlak, Şuurlu Öğretmenler Derneği (ÖĞDER) Şube Başkanı Yavuz Aydın ve çok sayıda vatandaş da hazır bulundu. Kur'an tilavetinin ardından kürsüye gelen DİN-BİR-DER Şube Başkanı Kemal Aytek, DİN-BİR-DER'i Erbakan Hoca'nın kurdurduğunu belirterek, "Amacımız İslam'ın bir bütün olarak anlaşılması için çalışmalar sergilemektir. Din sadece namaz kılmak, oruç tutmaktan ibaret değildir. Kitabımız Kur'an hayatın her alanında bizlere yol gösteriyor, sınırları çiziyor. Bunları halkımıza anlatarak görevimizi yapmaya çalışıyoruz" dedi.

OSMANLI'YI SİYONİZM YIKTI

Açılış konuşmasının ardından konferansa geçildi. DİN-BİR-DER Genel Başkanı Muhittin Yıldırım, Milli Görüş hareketinin kuruluşu öncesinden başlamak üzere günümüze kader gelen süreci anlattı. "Tarihini kaybeden bir millet hafızasını kaybetmiştir" diyen Yıldırım, "Tarihçiler diyor ki; gelecek geçmişe, suyun suya benzediği gibi benzer'. Biz geçmişte büyük bir devlettik. 600 yıl dünyaya adaletle hükmettik. Yeniden büyük bir devlet olacağız buna inanıyoruz" dedi. Osmanlı'nın 10 milyon metrekare toprağa hükmettiğini ifade eden Yıldırım, şöyle konuştu: "Sultan Abdulhamit Han Siyonistlerin Ortadoğu'daki planlarını görmüş bir liderdi. Kendisine gelen Filistin'den toprak talebini 'O topraklar kanla alınmıştır. Kanla verilir' diyerek reddetmiştir. Bu talebi yapanların içerisinde Theodor Herzl isimli Siyonist Yahudi de vardı. Herzl hatıralarında, taleplerinin reddedilmesi sonrası bunu rapor ettiğini ve 250 Yahudi derneğini bir araya getirerek yeni kararlar aldığını ifade ediyor. Bu kararlar, 'Abdulhamit'i tahttan indirme, Osmanlı'yı yıkma, İsrail'i Filistin'de kurma, ve İslam Ülkelerinin bir araya gelmesini engellemek için İslam'ı değiştirme'dir."

TARİHİMİZİ OKUMAMIZ GEREKİRMuhittin yıldırım konya

Sİyonistlerin gizli planlarını Abdulhamit Han'ın istihbarat subayı Cevat Rifat Atilhan'ın ortaya çıkardığını belirten Yıldırım konuşmasına şöyle devam etti: "Tarih tekerrür ediyor. Fakat toplumumuz Theodor Herzl'i, Cevat Rifat Atilhan'ı, Emanuel Karasu'yu, Moiz Kohen'i bilmiyor. Bu kişileri tanımımız lazım. Hatıratları var, kitapları var. Osmanlı'yı yıkmak için neler yapılmış bunları bilmemiz lazım. Siyonistler o dönem planlarını uyguladılar. Osmanlı'yı yıktılar. 10 milyon metrekare toprağa hükmederken Sevr Antlaşmasını imzalamak zorunda kaldık.” Milli Görüş'ün Hz. Adem'den başladığını ifade eden Yıldırım Hakk-Batıl mücadelesinin devamlı sürdüğünü belirterek konuşmasını şöyle sürdürdü: “Türkiye'de Milli Görüş harekatı başlamadan önce pek çok hareketle hayırlı hizmetler yapmaya çalışanlar olmuştur. Milli Görüş 3 ayak üzerine kurulmuştur. Bunlar, 'Bediuzzaman talebeleri, Süleyman Hilmi Tunahan talebeleri ve Tarikatlar'dır. Milli Görüş Siyonizm'e karşı en dik duruşu sergilemiştir. 1980 Konya Kudüs Mitingi düzenleyerek Filistin'e sahip çıktık. Büyük İsrail'i engellemek için ciddi bir sesti bu. Ardından bu miting bahane edilerek ihtilal yapıldı. Siyonistler Kabbala'dan ilham alarak 2 bin yıllık bir mücadele veriyorlar. Tabi ki seyirci kalmadılar.”

OYUN GÜNÜMÜZDE DE DEVAM EDİYOR

Erbakan Hoca'nın ''Biz her taşın altında bir Yahudi var demiyoruz. Fakat Yahudi hiç bir taşın altını boş bırakmaz” sözünü hatırlatan Yıldırım, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Siyonizm ne yapıyor bilmezsek, karşı atak yapamayız. Siyonizm'i iyi bilmek için Erbakan'ı, Abdulhamit'i tanımamız lazım. Bizim partilerimiz kapatıldı veya bölündü. Siyonizm duran ata binmez. Yürüyen ata biner ve yönünü değiştirir. Sistem bu şekilde işliyor. Kendilerine kukla idareciler buluyor. Bugün Ülkemizin geldiği noktaya bakarsak 600 milyar borcumuz var. Her yıl 55 milyar faiz ödüyoruz. Avrupa Birliği kapısında 40 yıldır süründürüyorlar. Allah (C.C.) Hiristiyanlarla dost olmayın diyor, hükümet dost olacağız diye uğraşıyor. Papa'ya davet mektubunda olmayacak şeyler yazılıyor. Bunları siyaseten yazdım diyorsun ama bunun vebalini ahirette nasıl ödeyeceksin. Olaylar gizleniyor. Şu an dünya patlamaya hazır bir bomba gibi ama gösterilmiyor. Televizyonlarda saklanıyor. Her olayın arkasında bir plan var. Çizgiler yeniden çiziliyor.”

HÂLİD ŞEN merhabahaber.com

AGD-DİNBİRDER Muhittin Yıldırım konferans

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.