Muhammet: Çıkış sürecek

Muhammet: Çıkış sürecek

Konyasporun genç oyuncusu Muhammet Yürükuslu, son 2 maçta oyun ve sonuç anlamında yakaladıkları çıkışlarını Rizespor karşısında da devam ettirmek istediklerini ve bunu başarmak için ellerinden...

Konyaspor’un genç oyuncusu Muhammet Yürükuslu, son 2 maçta oyun ve sonuç anlamında yakaladıkları çıkışlarını Rizespor karşısında da devam ettirmek istediklerini ve bunu başarmak için ellerinden gelen tüm gayreti sarf edeceklerini söyledi. Tek düşüncelerinin iyi bir oyun ve beraberinde iyi bir sonuçla Rize’den dönmek olduğunu, ancak kolay biri maça çıkmayacaklarını dile getiren Muhammet maçla ilgili şunları söyledi. “Son iki maçtır galip geldiğimiz için çok mutluyuz. İyi bir çıkış yakaladık. Bunu devam ettirmek istiyoruz. Çalışmalarımız bu doğrultuda. Çaykur Rizespor ile oynayacağımız maça da kazanmak için çıkacağız. . İyi bir oyun ve sonuçla Rize’den döneriz.”
Alınan sonuçlarla ligin zirvesindeki takımları takibe devam eden Konyaspor’da sezona başlarken düşüncenin her maç için ‘iyi oyun ve iyi sonuç’ olduğunu ve geride kalan maçlarda da bu hedef doğrultusunda önemli adımlar attıklarını belirten Muhammet Yürükuslu, açıklamasını şöyle tamamladı. “Biz iyi oynadıkça, iyi mücadele ettikçe ve mücadelemizi üst seviyede tuttukça bunun sonuca yansıyacağını biliyorduk. Şu an topladığımız 13 puanla zirveye ortağız. Lider ile aramızda sadece 3 puanlık bir fark var. Biz bu gidişimizi devam ettirip kendimizi sezon sonunda nerede göreceğiz onu bekleyeceğiz.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.