Muammer Çağlayan:  “İşi Doğru Yapana Yönetici, Doğru İşi Yapana Lider Denir”

Muammer Çağlayan: “İşi Doğru Yapana Yönetici, Doğru İşi Yapana Lider Denir”

Siyasi Partilerin Selçuklu’daki ilçe başkanları; fikirlerini, siyasi görüşlerini, ilçenin sorunlarını ve çözüm önerilerini Merhaba Gazetesi “Siyasetin Nabzı” sayfaları için kaleme aldı.

İYİ Parti Selçuklu İlçe Başkanı Muammer Çağlayan

“işi Doğru Yapana Yönetici, Doğru İşi Yapana Lider Denir”

 

Akp kadroları 19 yıllık dönemde devlet yönetmeyi Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal'ın açıklaması ile yeni öğrendiklerini itiraf ettiler. 

 

Aslında bunu kendileri hariç tüm Türkiye biliyordu. Konuyu biraz açarak öğrenme dönemlerinin özetini ve karşılaşacakları sonu sizlere paylaşmak istedim.

 

Akp Genel Başkanı ve kadrolarının gömlek değiştirip, Erbakan hocayı satarak başladı siyasi serüvenleri. Ancak kendilerine yeni bir imam bulmaları gerekiyordu. Abd ve Avrupa'lı dostları sayesinde hem imamı hemde kadrolarını Türkiye'de ararken Okyanus ötesinde buldular, hasretle kucaklaşıp 19 yıllık hazırlık dönemine koyuldular. İlk ödülleri Yahudi üstün hizmet övünç madalyası oldu. Bir müslüman olarak ilk defa bu madalyayı almanın mutluluğunu Büyük Ortadoğu Projesi Eşbaşkanlığı ile taçlandırdılar. 

 

Tabi bunlara layık olmak gerekiyordu. Onun içinde sıfır sorun politikaları sloganına uygun olarak "Çözüm süreci" adı altında pkk ile uzun süre yol yürüdüler. Durmadılar yeni vizyon, yeni misyon parolası ile eski ve yeni kadroları ile birlikte ülkenin, devletin ve milletin ne kadar kutsal değeri ve kurumu varsa yerle bir ettiler. (Tabi bilmeyerek yaptılarsa cehaletlerinden, bilerek yaptılarsa ihanetlerinden.)

 

Ve devam ettiler, ekonomik doyuma ulaşmaları gerekiyordu. Bir Zarrab senaryosu ve beş müteahhit hikayesi ile Bankalarda, Fonlarda ne varsa buharlaştırdılar,  ekonomiyi çalışan ve üreten yerine rant ekonomisine dönüştürdüler. Parayı bulan, çalan yurtdışına aktardı. Böylece dünyanın en borçlu ülkelerinden biri haline geldik. Bu arada Suriye'li mültecileri Türkiye'nin birinci sınıf insanı yapıverdiler.

 

Aralarındaki ihtilaflardan çıkan kavgada, ülkeye 15 Temmuz darbesini yaşattılar. Tabiatları icabı hiç kimse suçu ve sorumluluğu üzerine almadı. Kandırıldık Allah bizi affetsin deyip dosyayı kendilerince kapattılar. Fetö ve pkk suçlamalarını da muhalefet partilerinin üzerine yükleme ahlaksızlığını, arsızlığını da yaptılar.

 

Bu süreçte vatana, millete ve devlete maddi ve manevi ne kadar zarar verdiklerini de umarım görmüşlerdir.

 

Dolayısıyla dünya lideri söyleminizin yukarıdaki kurala hiç uymadığını, içi boş bir slogandan ibaret olduğunu da artık millet gördüğü için size tahammülü kalmamıştır. 

Siz lebaleb salonlarda kiralanmış amigolarla gürültü yapmaya devam edin. Sunni gündemleriniz de, hayali müjdeleriniz de sizi kurtaramayacak.

 

Millet ilk seçimde size kırmızı kart gösterince feleğiniz şaşacak...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum