MSN bugün kapanıyor

MSN bugün kapanıyor

Microsoft’un anlık mesajlaşma uygulaması MSN bugün kapanıyor. Bu nedenle MSN kullanıcılarının Skype’a taşınması gerekiyor. Peki, ama nasıl?

MSN bugün kapanıyor! Microsoft’un anlık mesajlaşma uygulaması Windows Live Messenger (MSN), yerini Skype’a bırakıyor. Bugünden itibaren MSN kullanıcısının Skype’a geçmesi gerekiyor.

MSN BUGÜN KAPANIYOR

Microsoft Live Messenger üzerinden yapılan duyuruya göre, 8 Nisan 2013'ten itibaren Windows Live Messenger kapatılacak ve 300 milyon kullanıcı yine kendi hotmail hesaplarından Skype 6.0 ile oturum açabilecek. Yeni hesap açacak kullanıcılar sadece '@outlook.com' üzerinden hesap alabilecek. Dosya alışverişi, anlık mesajlaşma, görüntülü konuşma gibi iletişim hizmetlerini içinde barındıran Skype üzerinden, istenildiğinde belli bir ücret karşılığında telefon görüşmeleri yapılabiliyor. Kullanıcılar ayrıca Skype üzerinden 'Facebook' hesaplarına da bağlanabiliyor. Aşağıdaki adımları uygulayarak rahatlıkla Skype’a geçebilirsiniz…

- İlk olarak Skype programını bilgisayarınıza yüklemeniz gerekiyor.

- Skype’ın mevcut üyelik haricinde 'Microsoft Hesabı' ve 'Facebook' olmak üzere iki alternatif oturum açma seçeneği bulunuyor.

- Yapmanız gereken sağ üstte yer alan 'Microsoft Hesabı' seçeneğine tıklayarak karşınıza çıkan 'oturum açma' ekranından 'Windows Live Messenger' hesap bilgilerinizle giriş yapmak.

- Skype üyeliğiniz varsa, 'Windows Live Messenger' hesabınızla birleştirmek için soldaki 'Bir Skype hesabım var' seçeneğine tıklayarak kullanmaya başlayabilirsiniz.

SKYPE NEDİR?

Skype, Türkiye'de çok fazla kullanılmayan, fakat dünya çapında milyonlarca kullanıcının kullandığı, rakiplerine fark atacak hızlılık ve özellikleri bulunan bir anlık mesajlaşma programıdır.

Resimli anlatım için tıklayın

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.