MSN 8 Nisan'da kapanıyor

MSN 8 Nisan'da kapanıyor

MSN'in kapanmasına günler kala Kaspersky Lab, kullanıcıların hesaplarını Skype’a taşımalarını önerdi. MSN 8 Nisan'da kapanıyor.

MSN kullanıcıları dikkat! MSN, 8 Nisan'da kapanıyor. Bu nedenle hesaplarınızı Skype'a taşımanız gerekiyor. Konuya ilişkin açıklama yapan Kaspersky Lab, kullanıcılara MSN kurucularından uzak durmalarını ve hesaplarını Skype’a taşımalarını önerdi.

MSN 8 NİSAN'DA KAPANIYOR

Microsoft, yakın zamanda Skype ile yer değişikliği yaşayacak olan popüler uygulaması MSN Messenger’ın kapatılacağını duyurdu. Ancak bu sonlandırma kötü niyetli yeni yazılımların başlangıcı olacak. Kaspersky Lab, kullanıcıları MSN’in kapanacağı 8 Nisan tarihine yaklaşırken uyarıyor ve hesaplarını Skype’a taşımalarını öneriyor.

MSN’in kapatılacağının açıklanmasıyla birlikte siber suçlular da faaliyete geçti. Siber saldırganlar, zararlı etki alanları kaydettirerek, arama motorlarında sponsorlu bağlantılar satın alarak ve kullanıcıları kandırıp MSN kurucusu maskesi altında zararlı yazılımları yüklemelerini sağlayarak, bu fırsattan yararlanmaya başladılar bile.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.