Moraller daha iyi

Moraller daha iyi

Hacettepe yenilgisiyle taraftarlarını hayal kırıklığına uğratan Konyaspor’da, Cumartesi günü oynanacak olan Boluspor maçının hazırlıkları sürüyor. Yeşil-beyazlılar, Bolu’ya yarın gidecekler

Bank Asya 1. Lig'in 30. haftasında, deplasmanda Boluspor ile karşılaşacak Konyaspor’da bu maçın hazırlıkları puan umuduyla sürdürülüyor, Yeşil-beyazlı takımda, teknik direktör Ziya Doğan yönetiminde yapılan antrenmana izinli olan Tayfun Türkmen ve kadro dışı kalan Yusuf dışında tüm oyuncular katıldı. Koray İçten ve Oğuz Özden'in takımdan ayrı koşu yaptığı antrenman düz koşu ve ısınma hareketleri ile başladı. Üç grupta oynanan 5'e 2 ile devam eden antrenman, top tekniğine dayalı pas çalışması ile devam etti. Antrenman taktik çalışma ve yapılan çift kale maçın ardından açma-germe hareketleriyle sona erdi.

Antrenmanda ayağını burkan kaleci Haluk Tanrıseven acılar içerisinde yerde kaldı. İlk müdahalesi saha içerisinde yapılan ve tesislere giden kaleci Haluk’un kesin durumunun yapılacak tedavi ve kontrollerinin ardından belli olacağı açıklandı. Tatlıcak Tevfik Lav Tesisleri'nde yapılan antrenmanı Kulüp Başkanımız Bahattin Karapınar'da takip etti.  Kartallar, dün de maçın oynanacağı saatte teknik-taktik çalışması yaptı.. Bugün de taktik ağırlıklı biri çalışma yapacak olan yeşil-beyazlılar, yarın sabah kahvaltısından sonra Bolu’ya giderek Termal otelmde kampa girecekler.. Temsilcimizde, Boluspor maçının hazırlıkları Cuma günü öğleden sonra otelin sahasında yapılacak ter idmanıyla tamamlanacak.
Öte yandan, alt yapıdan yetişen futbolcuların profesyonele yapılmasına devam ediliyor.. Hafta içerisinde de A2 takımının başarılı orta saha oyuncusu Nazmi profesyonel yapıldı.. Nazmi, büyük bir olasılıkla Ali Dere ile birlikte Bolu maçının 18 kişilik kadrosuna alınacak.
TARAFTAR UMUDUNU KORUYOR
Hacettepe yenilgisi ile taraftarlarını hayal kırıklığına uğratan Konyaspor’da moraller yavaş yavaş düzeliyor. Cumartesi günü deplasmanda Boluspor ile karşı karşıya gelecek olan Kartalların hedefi bu zor deplasmandan puanla dönmek olacak.  Hacettepe yenilgisini telafi etmeyi planlayan Konyaspor’a taraftarların güveni devam ediyor. Yeşil-beyazlı ekibin büyük talihsizlikleri üst üste yaşadığına dikkat çeken taraftarlar, bu kötü gidişin mutlaka sona ereceğini ve takımın ilk altıya girerek süper lig şansını zorlayacağına inandıklarını söylediler. Gazetemizi arayan taraftarlar, Konyaspor’un üzerinde bir kısmetsizliğinde söz konusu olduğunu ifade ederek, Boluspor maçında takımın galip gelerek üzerindeki kara bulutları dağıtacağını bildirdiler. 
BANK ASYA LİG KIZARDI
Bank Asya 1. Lig kızardı.. 29. hafta, sezona başından buyana ene çok kırmızı kart gösterilen hafta oldu.. Hakemler, 29. hafta da tam 9 kez kırmızı karta başvurdu.. 38 keze de sarı kart çıktı..
Bank Asya 1. ligde, 29 hafta’da Konyaspor’dan Ufukhan, Kocaelispor’dan Serdar, Ercan ve Uğur Durmuş, Çanakkale’den Sakıp ve Selçuk, Bucaspor’dan Murat, Altay’dan Şehmuz ve Giresunspor’dan Gencer kırmızı kart görerek cezalı duruma düştü. Bank Aska 1. ligde, 29 hafta’da, 9 kırmızı kartla rekor kırılırken, bu haftayı 8 kırmızı kartla 6. hafta, 6 kartla 6. hafta izledi.. Hakemler, 5. hafta da 5, bir, yedi, dokuz, on altı ve 26. haftalarda ise 4’er kırmızı kart gösterdi. 15 ve 289. haftalarda kırmızı kart çıkmazken, iki, on dokuz, yirmi, yirmi üç, yirmi beş ve yirmi yedinci haftalarda ise 1’er kırmızı kart gösterildi. Bank Asya 1. ligde, en çok sarı kart ise, 50’şer sarı kartla 8 ve 9. haftalarda gösterildi. Hakemler; on beş, on yedi ve yirmi beşinci haftalarda 48’er kez sarı karta başvurdu. 21 hafta 32 ve 19. hafta ise 33 sarı kartla ene az sarı kart gösterilen haftalar oldu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.