Mondi Melikşah Üniversitesi İkinci Maçını Da Kazandı

Mondi Melikşah Üniversitesi İkinci Maçını Da Kazandı

Geçen sezon başarılı bir grafik çizerek ikinci lige yükselen Mondi Melikşah Üniversitesi erkek basketbol takımı, ligdeki ilk maçını deplasmanda oynamış ve Adanaspor’u 78-70 mağlup etmişti. Melikşah, Tüyap Küçükçekmece Basketbol takımıyla...

Geçen sezon başarılı bir grafik çizerek ikinci lige yükselen Mondi Melikşah Üniversitesi erkek basketbol takımı, ligdeki ilk maçını deplasmanda oynamış ve Adanaspor’u 78-70 mağlup etmişti. Melikşah, Tüyap Küçükçekmece Basketbol takımıyla oynadığı ikinci maçından da galibiyetle ayrıldı.

Mondi Melikşah Üniversitesi Erkek Basketbol Takımı, İstanbul’un güçlü ekiplerinden Tüyap Küçükçekmece Basketbol ile Atatürk Spor Salonu’nda karşı karşıya geldi. Baştan sona üstün oynayan Mondi Melikşah Üniversitesi, maçtan 74-68 galip ayrıldı ve ligde ikide iki yapmanın mutluluğunu yaşadı.

Atatürk Spor Salonu’ndaki mücadeleyi Melikşah Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Mat, İspaş Genel Müdürü Yılmaz Dost ve Basketbol İl Temsilcisi Mehmet Sağlam’da izledi. Seyircisinin desteği ile İstanbul ekibini geçerek ligde iki de iki yapan Mondi Melikşah Üniversitesi takımı, üçüncü maçını 24 Ekim Cumartesi günü Balıkesir’de Best Balıkesir ile yapacak.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.