Mobilya Tasarımcıları Sapanca’da Buluşuyor

Mobilya Tasarımcıları Sapanca’da Buluşuyor

Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER) tarafından düzenlenen '3. MOSDER Tasarım Buluşmaları', 20-21 Eylül tarihlerinde Güral Sapanca Otel’de gerçekleştirilecek.

Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER) tarafından düzenlenen '3. MOSDER Tasarım Buluşmaları', 20-21 Eylül tarihlerinde Güral Sapanca Otel’de gerçekleştirilecek. Alanında dünyaca üne sahip tasarımcıların deneyimlerini paylaşacağı buluşmada, mobilya markalarının yöneticileri, mobilya tasarımcıları ve sanayiciler biraraya gelerek sektörün trendleri ve dünya modasını konuşacak.

Tüm dünyada tasarımlarıyla beğeni kazanan Giuliano Cappelletti ve Mauro Lipparini etkinliğin ilk gününde, dünyanın tasarıma bakış açışı hakkında bilgi verecek. İkinci gün ise Türkiye’nin içmimarlık ve tasarım alanındaki akademisyenlerinden Prof. Dr. Alpay Er , Dr. İnci Deniz Ilgın ve Endüstriyel Tasarım Meslek Kuruluşu (ETMK) Başkanı Ayberk Yağız söz alacak ve Türk mobilya sektörünün tasarım alanındaki bilimsel rotasını çizecek.

Ayrıca toplantı sektör öncüsü sanayiciler ve tasarımcıları bir araya getirecek. MOSDER üyesi Türkiye’nin en iyi mobilya marka yöneticileri ve bu markaların tasarım departmanlarının da katılacağı organizasyon, tasarımcı ve sanayiciyi buluşturan az sayıda etkinlikten biri gösteriliyor. Ayrıca sektörün önde gelen mobilya firmalarının temsilcileri de bu yıl ilk defa sunumlar gerçekleştirecek.
CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.