MMO'da genel kurul heyecanı

MMO'da genel kurul heyecanı

Makine Mühendisleri Odası (MMO) Konya Şubesi 14 Ocak'ta genel kurula gidecek. Yard. Doç. Dr. Aziz Hakan Altun, Bera Otel'de düzenlenen toplantıda MMO Konya Şubesi'ne başkan adaylığını açıkladı

MMO Konya Şubesi 14 Ocak Pazar günü genel kurulunu gerçekleştirecek. MMO Konya Şube Başkanı Ömer Erdoğan Duransoy yeniden aday olmayacağını açıkladı. Toplantıda Yrd. Doç. Dr. Aziz Hakan Altun başkan adaylığını açıkladı. Genel kurula tek adayla gidilecek. Bera Otel’de düzenlenen basın toplantısında adaylığını açıklayan Yrd. Doç. Dr. Aziz Hakan Altun, “Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliğine (TMMOB) bağlı Makine Mühendisleri Odası'nın Konya ve bütün şubelerinde seçim sürecine girmiş bulun maktayız. Sürecin başta ülkemize, milletimize ve ilimize hayırlı olmasını diliyorum. Bu dönem oda başkanlığını yürüten Erdoğan Duransoy başkanımızın önümüzdeki dönem için bizleri yerine işaret etmesiyle Meslekte Birlik Grubumuz seçimlerde şahsımı başkan adayı olarak göstermiştir. Ben de bu vesile ile yeni dönemde MMO Konya Şube başkanlığına adayım” dedi.

HALKA HİZMET HAKK'A HİZMETTİR

Geçmiş dönemde hizmet eden başkan ve yönetim kurullarına teşekkür eden Altun, “Temsilcilikten şube durumuna geçtikten sonra her dönemde Meslekte Birlik Grubundan çıkan adayların seçildiği başkan ve yönetim kurulları, başta ülkemize, Konyamıza, üyelerimize ve ailelerine büyük hizmetler vermişlerdir. ‘Halka hizmet Hakka hizmettir’ düsturu ile hareket eden, Konya şubemizin etkinliğini ve saygınlığını arttıran, mevcut ve geçmiş dönem başkanlara ve yönetim kurullarına teşekkür ederim” diye konuştu.

SORUMLULUĞUMU ÇOK İYİ BİLİYORUM

Kendisine verilen sorumluk ve yükün ağırlığını iyi bilmekte ve en iyi şekilde taşıyacağına inandığını aktaran Altun, şunları söyledi: “Kendisine bağlı dört temsilcilikle beraber şubemizin yaklaşık 2 bin 700'ün üzerinde üyesi bulunmaktadır. Üyelerimiz bölgemizin sanayileşmesinde, gelişmesinde ve teknolojik büyümesinin artmasında büyük rol oynamaktadır. Böyle güzide bir meslek grubuna hizmet etmek bizim için büyük bir lütuf olacaktır. Bu anlayışla mesleki sorunlarımıza çözümler üreterek, etkinliğimizi ve saygınlığımızı daha da arttırmak için çalışacağız. Ayrıca birlik, beraberlik ve kaynaşmayı sağlayan, üyelerimiz ve ailelerine yönelik sosyal ve kültürel etkinliklerimizi de en iyi şekilde yapmaya devam edeceğiz. Önce vatan diyerek, yıkıcı değil yapıcı olan bir anlayışla, ülke ve bölgemizdeki gelişmeleri takip edeceğiz. Bu doğrultuda ülke ve bölge çıkarlarını önde tutan her türlü projeye destek olacağız. Konyamızda bulunan kamu kurumları ve sivil toplum kuruluşları ile görüşerek, bölgemiz için projeler üretmeye ve çözümler sunmaya da devam edeceğiz.”

DURANSOY BAŞARI DİLEDİ

Toplantıda konuşan Mevcut Başkan Erdoğan Duransoy da,  4 seneyi aşkın süredir yürüttüğü görevi onur ve şerefle yerine getirdiğini söyledi. Yeni başkan adayı Aziz Hakan Altun’a başarı dileyen Altun, “Görevimi bırakırken gözüm arkada kalmıyor. Gönül rahatlığıyla teslim edebileceğim bir arkadaşım Aziz Hakan Altun çıktı karşımıza. Yeni dönem başkan adayı olarak aziz beyi gösteriyor ve görevi ona devretmeyi düşünüyoruz. Biz her zaman buradayız. Her zaman bu odaya hizmet etmeye devam edeceğiz. Tüm üyelerimizi ve danışmanlar kurulumuzu Aziz beyi desteklemeye çağırıyordum” diye konuştu.

ALİ İBİLEME

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.