MMMTürkiye Nedir

MMMTürkiye Nedir

MMMTürkiye güven üzerine kurulu bir yardımlaşma sistemidir. Para üyelerin banka hesapları arasında aktarılır.

MMMTürkiye güven üzerine kurulu bir yardımlaşma sistemidir. Para üyelerin banka hesapları arasında aktarılır. Havuz hesabı yoktur, dolayısıyla havuz dolunca kaçacak bir site sahibi de yoktur. İnternet üzerinden eft veya havale göndermeyi bilen herkes yapabilir. Üye bulma şartı yoktur ama bulursanız üyelerinizin yatırımından %10 kazanırsınız. 10 tane üyeniz olunca yönetici olursunuz, ki bu da üyelerinizin alt üyelerinden de kazanacağınız anlamına gelir. Üye olduktan sonra ilk yatırımınıza (bu kampanya bitebilir) %50 verir, sonrakilerde yüzde 30 ile devam eder. 10 lira ile 40.000 lira arasında istediğiniz miktarda yatırım yapmaya başlayabilirsiniz. 

 

Mesela 1000 liranız 30 gün sonra 1500 lira olur, 60 gün sonra 2000 lira olur. Sıranız yaklaşık 2-3 ay içinde (üye giriş yoğunluğuna bağlı) geldiğinde çekip yatırırsanız paranız katlanarak büyür. Sıranız geldiğinde kazancınızı ana paranızla birlikte çekebilirsiniz. Sistem çek yatır üzerine kurulu olduğu için sıranız geldiğinde çekip yatırırsanız paranız katlanarak büyür.  Ama isterseniz veya paraya ihtiyacınız olursa tekrar yatırma zorunluluğunuz yoktur, o parayı alıp kullanırsınız. Paranız olursa ileriki zamanlarda yine yatırım yapabilirsiniz. Yurtdışındaki birçok sitede bir sorun olduğunda muhatap bile bulamazken burada herkes birbirine yardımcı olmak için çalışır. Birçok yönetici vardır ve size yardımcı olmak için canla başla çalışırlar. Eğer web sayfasına girip incelemek isterseniz aşağıdaki linke tıklayıp girebilirsiniz.

 

 

Bu linkten girince sağ üstten TR tıklayın ve sayfa Türkçe olsun. Sitenin her yerini inceleyin, eğer aklınıza yatarsa sağ üstte ‘Kayıt ol' a tıklayın ve açılan sayfada isim, soy isim gibi size ait bilgileri yazın. Ü, Ö ,Ş, Ç, Ğ  gibi Türkçe harfleri kullanmayın. Kayıt olduktan sonra verdiğiniz telefon numarasından sizi arayıp sonraki adımlar konusunda açıklama yapacağım.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.