Miraç Asansör’den iftar yemeği

Miraç Asansör’den iftar yemeği

1985 yılında kurulan ve bugün itibariyle geldiği noktada Türkiye’nin en kapsamlı Asansör ve Yürüyen Merdiven projelerine imza atan Miraç Asansör, müşterisi ve çalışanlarıyla birlikte iftar yemeğinde bir araya geldi.

1985 yılında kurulan ve bugün itibariyle geldiği noktada Türkiye’nin en kapsamlı Asansör ve Yürüyen Merdiven projelerine imza atan Miraç Asansör, müşterisi ve çalışanlarıyla birlikte iftar yemeğinde bir araya geldi. Fabrika binasının bahçesinde gerçekleşen iftar yemeğinde Konya’nın geleneksel düğün pilavi ikram edildi. İftar yemeğini gelenek haline getirdiklerini belirten Miraç Asansör ve Star Lift Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Önal, Ramazan ayının en başta Konya olmak üzere tüm Türkiye ve İslam alemine hayırlara vesile olmasını diledi. Önal, iftar yemeği programı ile çalışanları ve müşterileriyle bir araya gelerek birlik ve bareberliği artırdıklarını ifade etti.

KONYA ÜRETİMİN BAŞINI ÇEKİYOR

Asansör sektörü hakkında da bilgi veren Önal, “Konya’da asansör sektörü kendini yenileyerek, teknolojiyi üst düzeyde kullanmaktdır. Asansör üretiminin Konya’da gelişmesi hem şehrin ekonomisine hem de istihdamına ciddi katkılar sağlamaktadır. Konya asansör sektörü, Türkiye’nin birçok bölgesindeki asansör ihtiyacını karşılamaktadır. Bu gelişmelerin Konyamızda olması biz asansörcüleri gururlandırmaktadır. Asansör üretiminde iş güvenliği de çok önemlidir. Allah’a şükür iş güvenliğimizi sağlayarak, sorunsuz bir şekilde üretimimizi yaparak, müşterilerimize ulaşmaktayız” dedi.

MEHMET AKİF SÜTÇÜ merhabahaber.com
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.