Minik Yürekler, İlahilerle O'nu Andı

Minik Yürekler, İlahilerle O'nu Andı

Özel Kumluca Toros Koleji öğrencileri Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında düzenledikleri programda ilahiler ve şiirler okuyarak Hz.

Özel Kumluca Toros Koleji öğrencileri Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında düzenledikleri programda ilahiler ve şiirler okuyarak Hz. Muhammed (sas)'i andı. Okulda ayrıca 'Kutsal Emanetler Fotoğraf Sergisi' açıldı. Sergide Hz. Peygamber'in hadisleri ve kutsal emanetlerinden bazılarının fotoğrafları yer aldı. Gün içinde devam eden sergiye veliler yoğun ilgi gösterdi.

Özel KumlucaToros Koleji konferans salonunda gerçekleştirilen program Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Özel Kumluca Toros Koleji Müdürü Ahmet Ilkın yaptığı açılış konuşmasında, "Kutlu Doğum Haftası'nın aynı coğrafyayı, aynı değerleri paylaşan insanlarımıza hoşgörüye dönüştürmesini temenni ederim." dedi. Kutlu Doğum Haftası'nı öğrenciler ve veliler ile birlikte kutladıkları için çok mutlu olduklarını belirtti.

İlahiler söyleyerek velilere duygu dolu anlar yaşatan minik yürekler, okudukları şiirler ile büyük beğeni topladı. Özellikle Özel Kumluca Toros Koleji 1. sınıf öğrencilerinin Hz. Peygamber'in hadislerini ezbere okumaları izleyenlerden tam not aldı. Program sonunda Herkes Onu Okuyor kapsamında dereceye giren öğrenciler yarım altın ve tablet bilgisayar ile ödüllendirildi. Programa Kumluca Kaymakamı Canan Hançer Baştürk, KİAD Başkanı İsmail Karaköse, işadamları ve okul velileri katıldı. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.