Milliler Brezilya'dan fark yedi

Milliler Brezilya'dan fark yedi

A Milli Futbol Takımı özel maçta Brezilya'ya 4-0 mağlup oldu.

A Milli Futbol Takımı hazırlık maçında son Dünya Kupası finalisti Brezilya ile karşı karşıya geldi.

Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanan mücadele Brezilya'nın 4-0'lık üstünlüğü ile sona erdi.

Brezilya'nın gollerini 20. ve 60. dakikalarda Neymar, 24. dakikada Semih Kaya (kendi kalesine) ve 44. dakikada Willian attı.

7-1'İN ACISINI ÇIKARDILAR

Dünya Kupası'nda son olarak Almanya'ya 7-1 yenilen Brezilya Milli Takımı, bu kez fark atan takım oldu. 90 dakika boyunca oyunun hakemiyetini elinde bulunduran Sambacılar deplasmanda rahat kazandılar.

PAZAR GÜNÜ RAKİP KAZAKİSTAN

A Milli Takım, EURO 2016 elemelerinde 16 Kasım Pazar günü saat 21.45'te Kazakistan ile karşı karşıya gelecek.

Maçtan önemli anlar;

İlk tehlikeli atak A Milli Futbol Takımı'mızdan geldi. 5. dakikda etkili gelişen atağımızda sağ kanatta topla buluşan Mevlüt, iki rakibinden harika sıyrılıp ceza alanına girdi ama Umut ile ver-kaç denemesinde başarısız oldu. Brezilya savunması araya girerek topu uzaklaştırdı.

19. dakikada Brezilya ceza sahasının hemen dışından bir frikik kazandı. Topun başına geçen Neymar direkt olarak kaleyi düşündü ama top az farkla üstten auta gitti.

NEYMAR GOLÜ ATTI

20. dakikada Fernandinho savunma arkasına harika bir top gönderdi. Kaleci ile karşı karşıya kalan Neymar, Volkan Demirel'in sol tarafından düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi ve Brezilya'yı 1-0 öne geçirdi.

SEMİH YANLIŞ KALEYE ATTI

24. dakikada Brezilya farkı ikiye çıkardı. Sağ kanattan Danilo ile atağa kalkan konuk takımın içeri ortasında Semih Kaya ters bir vuruşla topu kendi kalesine gönderdi. Brezilya 4 dakikada 2-0'lık üstünlüğe ulaşmayı başardı.

İLK TEHLİKELİ ATAĞIMIZ ARDA İLE GELDİ

30. dakikada sol kanatta topla buluşan Arda Turan içeri doğru hareketlendi. Ceza sahası dışından harika bir vuruş gönderen Arda'ya kaleci Diego Alves engel oldu. Hamit'in kullandığı kornerden ise sonuç gelmedi.

34. dakikada sağ kanattan kullandığımız köşe vuruşunda ceza alanına yapılan ortada savunma topu karşıladı. Atağımız devam etti ve sol kanattan ceza alanına yapılan ortada Mevlüt'ün harika kafa vuruşu sağ direğin dibinden dışarıya gitti.

WİLLİAN FARKI ÜÇE ÇIKARDI

44. dakikada tam devre bu skorla bitecek derken sahneye Willian çıktı. Neymar sol kanattan çalımlarla ceza sahasına girdi. İçeri pasını verdi. Willian düzgün bir vuruşla köşeden topu ağlara gönderdi.

İLK YARI SONUCU: TÜRKİYE 0 - 3 BREZİLYA

BREZİLYA 4. GOLE ÇOK YAKLAŞTI

53. dakikada kullanılan köşe vuruşunda iyi yükselen David Luiz kafayı vurdu ancak kaleci Volkan Babacan topu son anda kornere çelmeyi başardı.

NEYMAR İKİNCİ GOLÜNÜ ATTI

60. dakikada Neymar sahneye bir kez daha çıktı. Sol kanattan içeri kat eden yıldız futbolcu Willian ile duvar pası yaptı. Ceza sahasına giren Neymar köşe plase bir vuruşla topu ağlara göndermeyi başardı. Skor 4-0 oldu.

MAÇ SONUCU: TÜRKİYE 0 - 4 BREZİLYA

Brezilya'nın gollerini 20. ve 60. dakikalarda Neymar, 24. dakikada Semih Kaya (kendi kalesine) ve 44. dakikada Willian attı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.