Milli Voleybolcunun İsmi Caddeye Verilecek

Milli Voleybolcunun İsmi Caddeye Verilecek

Kütahya Belediye Meclisi, 1. dönem, 6. olağan toplantısı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Belediye Meclis Üyesi Nedim Delen, Kütahyalı Voleybolcu Gözde Kırdar'ın adının bir caddeye verilmesini içeren teklif sundu. Gündem maddelerinin okunmasının...

Kütahya Belediye Meclisi, 1. dönem, 6. olağan toplantısı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Belediye Meclis Üyesi Nedim Delen, Kütahyalı Voleybolcu Gözde Kırdar'ın adının bir caddeye verilmesini içeren teklif sundu.

Gündem maddelerinin okunmasının ardından önergeleri değerlendiren Belediye Meclisi, AKP'li üyelerin geçtiğimiz yıl vefat eden Bülent Erkılavuz’un kente hizmetleri anısına bir sokağa isminin verilmesini teklif etti. Bunun ardından MHP Belediye Meclis Üyesi Nedim Delen, yıllardır spor camiasında başarı çıtasını katlayan Gözde Kırdar’ın takım kaptanlığı yaptığını hatırlatarak, “Hepimizin tanıdığı Kırdar ailesinin kızları sizlerin de bildiği gibi voleybol milli takım kaptanıdır. Ben kendisinin isminin bir sokağa değil, bir caddeye verilmesini bahse konu önergeye eklenerek komisyonda görüşülmesini talep ediyorum. Kızımız bizim bir değerimiz ve bu başarının bir adı olmalı. Yaptığımız araştırmalarda şuana kadar hiçbir spor dalında ve milli takımda hiçbir Kütahyalı takım kaptanlığı yapmıyor. Kendisinin başarısını taçlandırarak bir caddeye isminin verilmesini rica ediyorum.” dedi.

Yapılan görüşmelerin ardından Gözde Kırdar’ın isminin bir caddeye verilmesi konusu komisyona havale edildi. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.