Milli Görüş kurtaracak

Milli Görüş kurtaracak

Saadet Partisi Genel İdare Kurulu üyesi Mustafa Özkafa, Milli Görüş’ün ülkeye yaptığı katkıları anlatarak, ülkenin kurtuluşunun yine Milli Görüş’te olduğuna vurgu yaptı

Saadet Partisi (SP) Konya İl Teşkilatı’nda istifaların ardından basın toplantısı düzenlendi. Av. Veli Tolu’nun İl Başkanlığı’ndan istifa etmesinin ardından görevi devralan Başkan Vekili Ahmet Büyüktermiyeci, SP Genel İdare Kurulu üyesi Mustafa Özkafa ve parti yöneticilerinin de katılımı ile yapılan toplantıda Milli Görüş’ün siyaset sahnelerinden silinemeyeceğine vurgu yapıldı.
Parti il binasında yapılan toplantının açış konuşmasını yapan SP İl Başkan Vekili Ahmet Büyüktermiyeci, 17 Ekim Pazar günü Ankara’da büyük bir kongre yapacaklarını ifade etti. Kongre öncesinde parti il yönetiminin çalışmalarını sürdürdüğünü söyleyen Büyüktermiyeci, “Milli Görüş çadırının orta direği Konya’dır. Bu direk asla yıkılmayacaktır” diye konuştu.
YAŞANABİLİR BİR TÜRKİYE İÇİN VARIZ
Açış konuşmasının ardından basın mensuplarına değerlendirme yapan SP GİK Üyesi Mustafa Özkafa, sadece Türkiye’de değil, dünya siyasetinde büyük bir önemi bulunan Milli Görüş’ün siyaset sahnelerinden çekilmeyecek kadar derin bir altyapısının olduğunu söyledi. Kararlı davalarına bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Milli Görüş çatısı altında devam edeceklerini belirten Mustafa Özkafa, en büyük ideallerinin yaşanabilir bir Türkiye’yi kurmak, daha sonra yeniden büyük Türkiye’yi inşa etmek ve nihayetinde yeni ve adil bir dünya düzeni oluşturmak olduğunu belirtti.
Geçtiğimiz hafta sonu Konya’nın yanı sıra bir çok ilde divan toplantısı yaptıklarını ve bu divan toplantılarına gösterilen ilginin Milli Görüş’ün ne kadar sağlam temeller üzerine inşa edildiğinin göstergesi olduğunu söyleyen Özkafa, “Ülkemiz siyasetinde pek çok parti gelip geçmiştir. Fakat Saadet Partisi, siyaset sahnesinden çekilecek bir parti değildir. İnşallah 17 Ekim Pazar günü önemli ve tarihi bir kongreyi hep beraber gerçekleştireceğiz” dedi.
EN PAHALI ÜLKELER ARASINDA İLK SIRALARDAYIZ
Konuşmasında ekonomik konulara da değinen Mustafa Özkafa, Türkiye’nin şu an temel ihtiyaçlar düzeyinde bakıldığında dünyanın en pahalı ülkeleri arasında ilk sıralarda yer aldığına dikkat çekti. Türkiye’nin içinde bulunduğu bu konumun kendilerini rahatsız ettiğini ve bu nedenle ısrarla Milli Görüş dediklerini söyleyen Özkafa, “Osmanlı’nın varisi olan ülkemiz, bundan 100 sene öncesine kadar dünyaya hükmeden bir konumdaydı. Şimdi ise domatese, ete, petrole hükmedemiyoruz. Domatesin kilogramı 5 TL. Dünyanın en pahalı etini biz tüketiyoruz. Dünyanın en pahalı akaryakıtını biz kullanıyoruz. 4 liraya benzin almaya çalışıyoruz, bunun 2 lirası vergi. 75 kuruşa mâl olan mazotu 2,90 TL’ye satın alıyoruz. Faiz lideri bir ülke konumundayız. Amerika’da faiz oranı yüzde 0,25, Japonya’da yüzde 0,10 olmasına karşılık bizde düşmesine rağmen şu an yüzde 10-12 düzeyinde. Yıllık yaklaşık 50 katrilyon faiz sömürüsüne para veriyoruz. Ve bu nedenle emekliye verdiğimiz maaş 400-500 TL’yi geçmiyor. Yerel yönetimlerde de sorunlar büyüyüp gidiyor. Dönemimizde 50 kuruş olan bir metreküp suyun fiyatı bugün 2 TL’ye yaklaştı. Biz iki üç ayda bir fatura gönderiyorduk, şimdi aylık fatura gönderiliyor. Bu sorunları bizden kopan arkadaşlarımız çözemedi. Çünkü onlarda her şey var, bir tek eksik Milli Görüş ruhudur. Milletimiz artık taklitlerin özünü yansıtmadığını gördü, Milli Görüş’e dönecektir” diye konuştu.
RASİM ATALAY
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.