Milli Görüş adı altında sahte platform kurdular

Milli Görüş adı altında sahte platform kurdular

Milli Görüş ile alakası kalmamış birkaç derneğin “Milli Görüşçü Kuruluşlar Platformu” adı altında sahte bir oluşum ile toplantı yapması şaşkınlık yarattı. “

Milli Görüş ile alakası kalmamış birkaç derneğin “Milli Görüşçü Kuruluşlar Platformu” adı altında sahte bir oluşum ile toplantı yapması şaşkınlık yarattı. “Milli Görüş” adının kullanarak bir araya gelen sahte oluşum, 16 Nisan’da yapılacak referandumda yapacakları tercihini açıkladı. Toplantıya Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz gibi önemli bir ismin katılması ise kafaları karıştırdı.

platform.jpg

Kafaları karıştırmayı amaçlayan toplantı sonrası “Milli Görüşçüler 'evet' dedi” gibi başlıklarla servis edilen haberler ise işin aslını ortaya çıkardı. Olay rahmetli Milli Görüş Lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın, “Milli Görüş’ün bir tek partisi vardır, o da Saadet Partisi’dir. Eğer birisi ben de Milli Görüşçüyüm diye ortaya çıkarsa palyaçoya benzer” sözlerini hatırlattı.

Öte yandan Saadet Partisi Genel Merkezi’nden yapılan açıklamada ise son zamanlarda "Milli Görüş", "Adil Düzen" gibi kavramların kendileri dışında kullanılarak farklı amaçlarla toplantılar yapıldığı belirtilerek, “Bu kavramlar, Saadet Partisi tüzel kişiliği adına Türkiye Patent Enstitüsü tarafından marka olarak tescil edildi. Saadet Partisi'nin izni olmadan kavramlara ek konarak dahi olsa kullanılması kanunen suçtur. Saadet Partisi'nden izinsiz kullananlar hakkında gerekli yasal işlem yapılmaktadır ve yapılmaya devam edilecektir” ifadelerine yer verildi.

merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum