Milletvekili Kaleli: Toki Sakinlerinin Yeni Mesleği Balık Yetiştiriciliği

Milletvekili Kaleli: Toki Sakinlerinin Yeni Mesleği Balık Yetiştiriciliği

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bursa Milletvekili ve Parti Meclis Üyesi Sena Kaleli, Bursa’da son günlerde yaşanan aşırı yağışların etkisiyle TOKİ konutlarının zemin katlarının su basarak adeta gölet haline döndüğünü belirtti. CHP’li...

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bursa Milletvekili ve Parti Meclis Üyesi Sena Kaleli, Bursa’da son günlerde yaşanan aşırı yağışların etkisiyle TOKİ konutlarının zemin katlarının su basarak adeta gölet haline döndüğünü belirtti.

CHP’li Kaleli, kentin kanayan yarası Doğanbey TOKİ’de bölge sakinlerinin yaşadığı yeni bir mağduriyeti daha gözler önüne serdi. Kaleli, son günlerde yaşanan aşırı yağışlardan en çok nasibini alan bölgelerden biri olan Doğanbey TOKİ’ye giderek, bölge sakinlerinin yaşadığı sıkıntıları yerinde inceledi.

TOKİ sakinlerinin sorunlarını dinleyen CHP’li Kaleli, son günlerde yaşanan aşırı yağışların etkisiyle, zemin katlarının su basarak, adeta birer gölet haline dönüştüğü konutların içindeki otopark bölgesine girdi. Su dolu zemine inen Kaleli, TOKİ sakinlerinin yaşadığı zararların bir an önce giderilmesi noktasında, yetkililere çağrıda bulundu.

ÇOCUKLARIN BOĞULMA RİSKİ VAR!

Doğanbey TOKİ’de yaşanan mağduriyetlerin giderilmesi için acilen önlem alınması gerektiğini ifade eden Sena Kaleli, “Doğanbey mağdurları yağıştan gördüğü zararları ve konutlarla alakalı yaşadıkları diğer sıkıntıları bizlerle paylaştı. Açıkçası burada yaşanan sorunlara her geçen gün bir yenisi daha ekleniyor. Son yağışların ardından TOKİ sakinleri öyle bir duruma gelmiş ki evlerinin altı adeta balık tutulabilecek halde! Ayrıca, garajın durumu da iç açıcı değil. Her an elektrik düğmelerinden kontak yapabilir, çocuk boğulabilir. Bu noktada gerekli önlemler bir an önce alınmalı” çağrısında bulundu. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.