"Milletin Adamı Diyorlar Ya; Onun Ve Arkadaşlarının Da Hukuka İhtiyacı Olacak"

"Milletin Adamı Diyorlar Ya; Onun Ve Arkadaşlarının Da Hukuka İhtiyacı Olacak"

Merkez Parti Genel Başkanı Abdurrahim Karslı, kin ve nefret duygularıyla, hukuku alet ederek, intikam alma döneminin kapandığını söyledi. Karslı, “Milletin adamı diyorlar ya; onun ve arkadaşlarının da hukuka ihtiyacı olacak." diye ifade...

Merkez Parti Genel Başkanı Abdurrahim Karslı, kin ve nefret duygularıyla, hukuku alet ederek, intikam alma döneminin kapandığını söyledi. Karslı, “Milletin adamı diyorlar ya; onun ve arkadaşlarının da hukuka ihtiyacı olacak." diye ifade etti.

Karslı, gündeme ilişkin yazılı açıklama yaptı. Ülkedeki en önemli sorunun hukuksuzluk ve adaletsizlik olduğunu vurgulayan Genel Başkan Abdurrahim Karslı, “Hakkımı, adalet istiyorum” sloganıyla bütün ülkeyi adım adım dolaşacaklarını ve mülkün temelini yeniden sağlam temeller üzerine oturtana kadar mücadelelerini sürdüreceklerini söyledi.

Karslı şöyle devam etti: “Binlerce kişiden oluşan hukukçu ve siyasetçi ordusu ile bize başvuran her vatandaşımıza hizmet vereceğiz. Önemli davalara dev kadrolarımızla destek vereceğiz. Artık kimse hukuka uygun olmayan koşullarda gece yarıları yatağından alınıp gözaltında tutulamayacak. Usulsüz yargılanamayacak.”

Kin ve nefret duygularıyla hukuku alet ederek intikam alma döneminin kapandığını da söyleyen Genel Başkan Karslı, “Milletin adamı diyorlar ya; onun ve arkadaşlarının da hukuka ihtiyacı olacak. Gerçi Cumhurbaşkanı olunca dokunulmazlığı devam edecek ama bu görevler, ila nihai devam edecek görevler değil. Oradan indiğinde mahkemelerde çok işi olacak. Biz o zaman iktidar olacağımız için hiç olmazsa adil ve merhametli yargılanması konusunda onun da teminatı oluruz.” şeklinde görüş bildirdi. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.