Milas’ta dolandırıcılık iddiası

Milas’ta dolandırıcılık iddiası

Muğla Milas'a bağlı İkiztaş Mahallesi'nde pazarlamacı kılığıyla dolandırıcılık yapıldığına dair ihbar alan Milas Jandarma Komutanlığına bağlı...

Muğla Milas'a bağlı İkiztaş Mahallesi'nde pazarlamacı kılığıyla dolandırıcılık yapıldığına dair ihbar alan Milas Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler, 3 dolandırıcı kıskıvrak yakaladı.

Milas'a bağlı İkiztaş Mahallesi'nde yaşayan yaşlı bir vatandaşın evine gelerek kendilerini pazarlamacı olarak tanıtan 3 dolandırıcı, jandarmanın çalışmasıyla yakalandı. Edinilen bilgiye göre; çamaşır makinesi sattıklarını ve çamaşır makinesi alanların hediyeler kazanacağını söyleyerek bin 900 liraya çamaşır makinesi satan 3 kişi, vatandaşlara boş senede imza attırdı. Pazarlamacıların mahalleden ayrılmalarından sonra çamaşır makinesinin değerinin çok altında olduğunu ve boş senede imza attırdıklarından dolayı dolandırıldığını anlayan vatandaşlar, İlçe Jandarma Komutanlığına konu ile ilgili müracaatta bulundu.

Olayın ardından harekete geçen Motosikletli Jandarma Devriyesi, şüphelileri Çınarlı mahallesinde yakaladı.

Jandarma, dolandırıcılık olaylarına karşı cep telefonlarına kısa mesaj göndererek vatandaşları ve muhtarları uyardı. Herhangi bir dolandırıcılık şüphesiyle karşılaşıldığında ise hemen güvenlik güçlerine ihbarda bulunulması istendi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.