Mhp’li Yomra Belediye Meclis Üyesi’nin Darp Edilmesi

Mhp’li Yomra Belediye Meclis Üyesi’nin Darp Edilmesi

Trabzon’un Yomra ilçesinde MHP’li Belediye Meclis Üyesi Hasan Bayrak’ın darp edilmesinin yankıları sürüyor.Konuyla ilgili MHP Trabzon İl Başkan Vekili Ömer Arslan, bir basın açıklaması yaparak olayı y...

Trabzon’un Yomra ilçesinde MHP’li Belediye Meclis Üyesi Hasan Bayrak’ın darp edilmesinin yankıları sürüyor.

Konuyla ilgili MHP Trabzon İl Başkan Vekili Ömer Arslan, bir basın açıklaması yaparak olayı yapanları kınadıklarını ve ilgili mahkemeleri göreve çağırdıklarını söyledi. Arslan “Yomra’da belediye meclis üyemizin darp edildiği nahoş bir olay gerçeklemiştir. Bu olayın faillerini şiddetle kınıyoruz. Bu darp olayına maruz kalan meclis üyemiz Sayın Hasan Bayrak kardeşimize acil şifalar dileriz. Bu olayı yapanları bir kez daha kınıyor ve de ilgili mahkemeleri göreve çağırıyoruz. Sorumluların acilen yakalanıp yargılanmalarını bekliyoruz” dedi.

Arslan, Bayrak’ın Yomra Belediye Başkanı ile ile ilgili her partiden meclis üyelerinin birlikte yaptığı basın açıklamasının ardından saldırıya uğraması ile ilgili olarak ise “Gazetede yayınlanan demeçleri ve verdikleri bilgiler doğru ise demek ki Yomra’da çok vahim ve kanunsuz olaylar vuku bulmaktadır. Bunları açıklayan duyarlı meclis üyeleri dayakla susturulmaya çalışılmaktadır. Tekrar ediyoruz; derhal hukuk harekete geçirilerek, bu iddialar araştırmalı ve gerekli yasal işlemler yapılmalıdır. Doğrular da ivedilikle kamuoyuna bildirerek, bütün gerçekler açıklamalıdır. Biz Milliyetçi Hareket Partisi olarak bu işin üzerine gideceğiz, gerekirse başkan için suç duyurusunda bulunacağız” diye konuştu.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.