Mhp’li Durmaz: İhsanoğlu’na Tüm Yozgatlıların Sahip Çıkması Gerekir

Mhp’li Durmaz: İhsanoğlu’na Tüm Yozgatlıların Sahip Çıkması Gerekir

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Yozgat Milletvekili Sadir Durmaz, 10 Ağustos’ta yapılacak cumhurbaşkanı seçiminde Yozgatlıların hemşehrileri Ekmeleddin İhsanoğlu’na sahip çıkması gerektiğini söyledi.MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir...

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Yozgat Milletvekili Sadir Durmaz, 10 Ağustos’ta yapılacak cumhurbaşkanı seçiminde Yozgatlıların hemşehrileri Ekmeleddin İhsanoğlu’na sahip çıkması gerektiğini söyledi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İnsanoğlu’na destek olmak amacıyla başlattığı Yozgat programını Sarıkaya ilçesi ziyareti ile sürdürdü. Durmaz, beraberinde MHP Yozgat İl Başkanı Cevdet Kaya, Merkez İlçe Başkanı Etem Sedef, Sarıkaya Belediye Başkanı Ömer Açıkel ve bazı partilileri ile birlikte ilçe esnafını ziyaret etti ve vatandaşlarla bir araya geldi. İlçede kazı çalışmaları devam eden tarihi Roma Hamamı’nda da incelemede bulunan Durmaz, Başkan Açıkel’den kazıların son durumu hakkında bilgi aldı. Durmaz, Roma Hamamı’nın Sarıkaya’nın tanıtım ve tarihi dokunun ortaya çıkarılması adına önemli olduğunu belirterek, verdiği destekten dolayı Başkan Açıkel’e teşekkür etti.

Daha sonra merkez ve sanayi esnafını ziyaret eden Durmaz, vatandaşlarla sohbetinde 10 Ağustos’ta yapılacak cumhurbaşkanı seçim sürecinin önemine işaret etti.

Cumhurbaşkanı seçiminde Ekmeleddin İhsanoğlu gibi bir değerin hem Yozgatlı hem de bu ülkenin evladı olarak aday olduğunu ifade eden Durmaz, şunları söyledi: "Ekmeleddin Bey özbeöz Yozgatlı, Bozok yaylasının yiğit evladı Türkoğlu Türk’tür. Türk milleti; TC’ye saygı ve sadakat besleyen, kimliğine hürmet gösteren, 77 milyonu kucaklayan değerli bir ismi; bilgili, birikimli ve ekmek bilen bir evladını Cumhurbaşkanı yapacaktır. Siyasi görüşü, fikri aidiyeti, mezhebi ve yöresi ne olursa olsun, tüm Yozgatlı hemşerilerimiz Sayın Ekmeleddin İhsanoğlu'nun yanında durmalıdır. Sayın Ekmeleddin İhsanoğlu'nun Yozgatlı olması bizler için bir gurur vesilesi olmalıdır. Çünkü Sayın İhsanoğlu inançlı, manevi değerlere sahip, milli ve birikimli bir Cumhuriyet aydını, millet değeridir. Ekmeleddin İnsanoğlu'nun adaylığından korku duyanlar ve telaşa kapılanlar milletimizi ayrıştıranlardır." Durmaz, ilçe ziyaretlerinin 10 Ağustos seçimlerine kadar devam edeceğini sözlerine ekledi. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.