MHP'li Belediye Başkanı istifa etti

MHP'li Belediye Başkanı istifa etti

Beyşehir ilçesine bağlı Yenidoğan beldesinin MHP'li Belediye Başkanı Hüseyin Derebağ, istifa ederek partisi ile yollarını ayırdığını açıkladı.

Konya'nın Beyşehir ilçesine bağlı Yenidoğan beldesinin MHP'li Belediye Başkanı Hüseyin Derebağ, istifa ederek partisi ile yollarını ayırdığını açıkladı.
Başkan Hüseyin Derebağ, istifa dilekçesini partisine sunduğunu belirterek, belde halkından gelen yoğun istek üzerine böyle bir karar aldığını söyledi. Derebağ, "Bir süre görevime bağımsız olarak devam edeceğim, ardından belde halkımızla yapacağımız istişare sonrası safımızı belli edeceğiz" açıklamasında bulundu.
Beyşehir'de MHP'den peş peşe iki belde belediye başkanının istifa etmesinin ardından MHP Beyşehir İlçe Başkanı Yusuf Erdoğan, istifaların devamının gelip gelmeyeceği yönünde bir beklentilerinin olmadığını belirterek, istifaları değerlendiren bir basın açıklaması yapacaklarını söyledi. Bu arada Beyşehir'de 7 olan MHP'li belde belediye sayısı, istifalar ile 5'e düştü.
Beyşehir'e bağlı Gökçimen Belde Belediye Başkanı Mustafa Dokur da partisi MHP'den istifa ederek, AK Parti saflarına katılım için müracaat ettiğini açıklamıştı. MHP'den istifa eden ilk isim olan Mustafa Dokur'a parti rozetinin Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Konya mitinginde takılacağı belirtildi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.