Mhp Trabzon'da Demeli Yeniden Görevlendirildi

Mhp Trabzon'da Demeli Yeniden Görevlendirildi

Yeniden yapılanma çerçevesinde yönetim kuruluyla birlikte genel merkeze istifasını sunan MHP Trabzon İl Başkanı Muammer Demeli, yeniden bu göreve getirildi. Demeli, başkanlığında oluşturulan 48 kişilik yeni MHP İl Yönetim'inin genel merkez...

Yeniden yapılanma çerçevesinde yönetim kuruluyla birlikte genel merkeze istifasını sunan MHP Trabzon İl Başkanı Muammer Demeli, yeniden bu göreve getirildi. Demeli, başkanlığında oluşturulan 48 kişilik yeni MHP İl Yönetim'inin genel merkez tarafından onaylandığı bildirildi.

MHP İl Başkanı Demeli, yaptığı açıklamada, yeni MHP Trabzon İl Teşkilatı'nın, büyükşehir statüsü kazanan Trabzon’un vizyonuna yaraşır bir şekilde ve bütün toplum katmanlarıyla etkileşim sağlamak amacıyla ihdas edilen yeni görev ve sorumluluk alanlarıyla, daha dinamik ve çağdaş bir yapıya kavuşturulduğunu belirtti. Demeli, teşkilatı bünyesinde var olan basın, teşkilat, seçim ve hukuk gibi sorumlu başkan yardımcılıklarına ilave yeni başkan yardımcılıklarının oluşturulacağını kaydetti. Yeni atanan arkadaşlarıyla önümüzdeki hafta yapacakları toplantıda görev ve sorumluluk alanlarının belirleneceğini ifade eden Demeli, “Görev alanları belirlendikten sonra, MHP Trabzon İl Teşkilatı geniş katılımlı bir toplantıyla yeni yönetimi basına ve dolayısıyla Trabzon’a tanıtacak ve aynı toplantıda 2015 seçimleri için de çalışmalarını başlatmış olacaktır. Yeniden yapılandırılan MHP Trabzon İl Teşkilatı, daha genç, daha aktif ve daha dinamik yapısıyla gücüne güç katacak, önümüzdeki milletvekili genel seçimlerine tam bir seferberlik ruhu içinde hazırlanacaktır. Amacımız teşkilatımız, arkadaşlarımız ve hemşehrilerimizle elbirliği, güç birliği ve gönül birliği içinde hedefe kilitlenmek ve en yüksek başarıyı elde etmektir.”

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.