Mhp Başakşehir İlçe Başkanı Aykol: Boğazlarına Kadar Yolsuzluğa Bulaştılar

Mhp Başakşehir İlçe Başkanı Aykol: Boğazlarına Kadar Yolsuzluğa Bulaştılar

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Başakşehir İlçe Başkanı Celaleddin Aykol, yoksulluk ve yolsuzlukla mücadele etmek için iktidara gelenler, boğazlarına kadar yolsuzluğa bulaştıklarını söyledi.Genel merkez tarafından ilçe teşkilatını yeniden...

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Başakşehir İlçe Başkanı Celaleddin Aykol, yoksulluk ve yolsuzlukla mücadele etmek için iktidara gelenler, boğazlarına kadar yolsuzluğa bulaştıklarını söyledi.

Genel merkez tarafından ilçe teşkilatını yeniden oluşturmak için atanan MHP Başakşehir İlçe Başkanı Celaleddin Aykol, göreve başlamasının ardından halkla buluşma toplantılarına hız verdi. Mübarek Ramazan ayında iftar programları gerçekleştirdiklerini anlatan MHP Başakşehir İlçe Başkanı Celaleddin Aykol, “İftar programında vatandaşlarla bir araya geldik. Sivil toplum kuruluşlarını, kamu kurumlarını ziyaret ettik, etmeye devam ediyoruz. Partimizin programlarını halka iletme adına esnaf ziyaretlerine hız vereceğiz. İlçe teşkilatımız ve mahalle temsilcilerimizle Başakşehir’in sorunlarına çözüm bulmanın gayreti içinde olacağız.” dedi.

İsminin Adalet ve Kalkınma Partisi olan mevcut iktidarın yolsuzluk ve yoksullukla mücadele etmek için iktidara geldiğini belirten Aykol, ancak gelinen noktada boğazlarına kadar yolsuzluğa bulaştıklarını kaydetti. İktidarın yolsuzluğun üstünü örtmek için ‘Paralel yapı’ iddialarına sarıldığını dile getiren Aykol, “Yolsuzluğun yapıldığını herkes biliyor. İktidar, bundan kurtulmak için algı imparatorluğu kurmak istiyor. Yolsuzluk yapanlara adalet sistemi ne yazık ki işlemiyor." ifadelerini kullandı.

Bütün Türkiye’de olduğu gibi Başakşehir’de de işsizliğin arttığını belirten Aykol, ilçede uyuşturucunun peynir etmek gibi satıldığına dikkat çekti.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.