Mevsimlik İşçilerin Çocukları İçin Tarlaya Mobil Anaokulu

Mevsimlik İşçilerin Çocukları İçin Tarlaya Mobil Anaokulu

Turkcell Gönüllüleri, Adana’da konaklayan mevsimlik işçilerin çocukları için tasarladıkları Mobil Anaokulu’nu hayata geçirdi.

Turkcell Gönüllüleri, Adana’da konaklayan mevsimlik işçilerin çocukları için tasarladıkları Mobil Anaokulu’nu hayata geçirdi. Çadır kentte kalan okul öncesi yüzlerce çocuğun faydalanacağı okulun yanı sıra bölgedeki 500 öğrenciye okul malzemeleri hediye edildi.

Turkcell çalışanlarından oluşan Turkcell Gönüllüleri, Adana’da çalışan mevsimlik işçi çocuklarının yaşadığı eğitim soruna çözüm buldu. Turkcell Gönüllüleri’nin bir araya gelerek hazırladığı Mobil Anaokulu, çadır kentte kalan mevsimlik işçi çocuklarının hizmetine sunuldu. Adana’nın Karataş ilçesine bağlı Tabaklar Köyü’ndeki çadır kentte kalan yüzlerce çocuk, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından atanan öğretmen sayesinde eğitimlerine başladı. Çocuklar için Mobil Anaokulu içinde bir de kütüphane oluşturuldu. Turkcell Gönüllüleri Mobil Anaokulu’nun yanı sıra çevre okullardaki öğrencilerin de aralarında bulunduğu yaklaşık 500 öğrenciye okul ve kırtasiye malzemeleri dağıttı.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.