Mevlâna Üniversitesi’nden örnek vefa

Mevlâna Üniversitesi’nden örnek vefa

Mevlâna Üniversitesi 2015 yılını Akademik Onur ve Vefa Ödül Töreni ile uğurladı. Rektör Prof. Dr. Tankut Yalçınöz düzenlenen törende Prof. Dr. Hasan Şenay, Prof. Dr. İbrahim Hasgür ve Prof. Dr. İbrahim Erkul’a “Akademik Onur ve Vefa Plaketi” verdi.

Mevlâna Üniversitesi 2015 yılını Akademik Onur ve Vefa Ödül Töreni ile uğurladı. Rektör Prof. Dr. Tankut Yalçınöz düzenlenen törende Prof. Dr. Hasan Şenay, Prof. Dr. İbrahim Hasgür ve Prof. Dr. İbrahim Erkul’a “Akademik Onur ve Vefa Plaketi” verdi. Hekimoğlu Konferans Salonunda düzenlenen törene, plaket alan duayen isimlerin yanı sıra akademisyenler, idari çalışanlar ve öğrenciler katıldı. “Birlikte bir geleceği inşa etmeye çalışıyoruz. Bu yönde daha iyi neler yapmak gerekiyorsa onu yapan, arayan ve bulmaya çalışan, üniversitemiz için yenilikler oluşturan bir ekiple çalışmaktan memnuniyet duyuyorum” diyerek sözlerine başlayan Mevlâna Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Tankut Yalçınöz, “Bugün burada akademik hayatın 3 büyük duayenine Mevlâna Üniversitesi ailesine mensup oldukları için teşekkür ediyorum” dedi. Yalçınöz, üniversitenin ileri gitmesi için birlik içinde çalışması gerektiğini vurguladı.

BEDEN RUHA GALEBE ÇALARSA VEFA KALMAZ

“Beden ruha galebe çalarsa vefa kalmaz, ama ruh bedene galebe çalarsa bunun adı vefadır” diyen Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. İbrahim Erkul, 2016 yılında doktorluktaki 50. Yılını tamamlayacağını belirtti. 50 yıllık meslek hayatının en anlamlı ödülünü aldığını dile getiren Erkul, ilgililere teşekkür etti. Rektör Tankut Yalçınöz’ün üniversiteye geldiğinden beri çok güzel, çok farklı ve değerli işler yaptığını dile getiren Mevlâna Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Prof. Dr. İbrahim Hasgür, “Toplum olarak duygularımızı kaybetmişiz. İnşallah Rektörümüzün başlattığı bu hizmet bundan sonraki yıllarda da devam eder ve vefayı kaybetmeyiz” dedi. Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hasan Şenay ise, “Vefa çok önemli bir değerdir, büyük bir duygudur. Bizi biz yapan değerlerin başında gelir” şeklinde konuştu. Törenin ardından Mütevelli Heyet Başkanı Prof. Dr. İbrahim Hasgür, Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. İbrahim Erkul ve Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Hasan Şenay’a Rektör Prof. Dr. Tankut Yalçınöz tarafından vefa ödülleri takdim edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.