Metro iftarda buluşturdu

Metro iftarda buluşturdu

Metro Toptancı Market Yaşasın Yemek adlı iftar yemeği organizasyonunda Konyalı profesyonel müşterileri ile buluştu.

Dedeman Otel’de yapılan iftar yemeğinde gecenin sunucusu Kadir Çöpdemir konuklara eğlenceli dakikalar yaşattı. Metro Toptancı Market hizmet verdiği farklı il ve bölgelerde müşterileri ile bir araya geliyor. HORECA (hotel, restoran, cafe) müşterileri ile “Yaşasın Yemek” projesi kapsamında bir düzenlenen özel yemeklerde buluşan Metro Toptancı Market, Antalya, Alanya ve Ankara’dan sonra Konyalı profesyonel müşterileri ile iftar yemeğinde bir araya geldi. Gecenin sunucusu Kadir Çöpdemir eğlenceli şovuyla geceye renk kattı.
Gecede misafirlere Konya’nın yöresel yemeklerinin de yer aldığı özel bir iftar yemeği sunuldu. Ayrıca Metro’nun özel markaları arasında yer alan Rioba ve Fine Life markalı ürünlerden oluşan özel bir pakette konuklara hediye edildi.
Yemek süresince aynı sektörden gelen konuklar birbiriyle tanışma fırsatı bulup, Metro Yetkilileriyle sektör ve ürünlerle ilgili bilgi paylaşma hem de soru sorma imkânı buldu. HORECA müşterilerine özel olarak planlan Metro ile ‘Yaşasın Yemek’ geceleri 2011 yılı içerisinde diğer Metro mağazalarında da devam edecektir.
İftar yemeğinden önce konuşan Metro Market Konya Mağaza Müdürü Atilla Kurhan geceye katılan misafirlere geldikleri için teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.