Meteoroloji'den Fırtına Ve Kuvvetli Yağış Uyarısı

Meteoroloji'den Fırtına Ve Kuvvetli Yağış Uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Doğu Karadeniz'in doğusu ve Batı Akdeniz'de fırtına, Doğu Karadeniz'de kuvvetli yağış uyarısı yaptı.Meteorolojik tahminlere göre; 29 Eylül Pazartesi günü ilk saatlerden itibaren Doğu Karadeniz'in doğusunda...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Doğu Karadeniz'in doğusu ve Batı Akdeniz'de fırtına, Doğu Karadeniz'de kuvvetli yağış uyarısı yaptı.

Meteorolojik tahminlere göre; 29 Eylül Pazartesi günü ilk saatlerden itibaren Doğu Karadeniz'in doğusunda rüzgarın kuvvetini artırarak, batı ve güneybatı yönlerden 6 ila 8 kuvvetinde (60/75 km/saat) fırtına şeklinde esmesi tahmin ediliyor. Pazartesi günü akşam saatlerinden sonra etkisini kaybetmesi beklenen fırtına nedeniyle meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı, başta denizciler ve balıkçılar olmak üzere, ilgililer ve vatandaşların tedbirli ve dikkatli olmaları istendi.

Batı Akdeniz'in batısında rüzgarın, bugün (pazar) akşam saatlerinden itibaren kuvvetini artırarak, kuzey ve kuzeybatı yönlerden 6 ila 8 kuvvetinde (60/75 km/saat) fırtına şeklinde esmesi tahmin edildi. Pazartesi günü sabah saatlerinden itibaren etkisini kaybetmesi beklenen fırtına nedeniyle meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı, başta denizciler ve balıkçılar olmak üzere, ilgililer ve vatandaşların tedbirli ve dikkatli olmaları istendi.

Bugün (pazar) akşam saatlerinden sonra Ordu, Giresun, Trabzon çevreleri, zamanla Rize ile Artvin'in kıyı ilçelerinde kuvvetli ve yer yer çok kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış beklendiğinden, meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması tavsiye edildi.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.