Mesut Özil, dedesinin mezarında

Mesut Özil, dedesinin mezarında

Real Madrid'in Türk asıllı Alman oyuncusu Mesut Özil Zonguldak'ın Devrek İlçesinde yakınları ve hemşehrileriyle hasret giderdi

İki günlük memleket ziyareti için özel uçakla Çaycuma Havaalanı'na inen ünlü futbolcu geceyi amcası Cevat Özil'in Devrek ilçesine bağlı Hışıroğlu Köyü'ndeki evinde geçirdi.

Bugün öğle saatlerinde ilçe merkezine gelen Mesut Özil, Belediye Başkanı Mustafa Semerci'yi ziyaret etti. Yapılan görüşmenin ardından Özil, Belediye Başkanı Semerci'nin makam aracıyla Başlarkadı Köyü'ne geçti.

Buradaki aile kabristanını ziyaret eden Özil, dedesi Rıza Güney'in mezarı başında dua okudu. Mezarlıktaki ziyaretin görüntülenmesini istemeyen Özil, burada bir süre kaldıktan sonra ilçe merkezine geçti.

Ziyaret sırasında Belediye Başkanı tarafından Mesut Özil'e, Devrek'in meşhur bastonu hediye edildi. İlköğretim öğrencileriyle hatıra fotoğrafı çektiren Özil, akrabalarını ve yakınlarını görmek üzere iki günlük bir ziyaret için geldiğini söyledi.

Yakınlarını ve dostlarını görmekten mutluluk duyan Özil, kendisine gösterilen ilgiden dolayı hemşehrilerine teşekkür etti.

(CİHAN)
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.