MessageMe 1 milyon üyeye ulaştı

MessageMe 1 milyon üyeye ulaştı

Yeni mesajlaşma uygulaması MessageMe, bir aydan daha kısa bir sürede üye sayısını 1 milyonun üzerine çıkarmayı başardı.

Akıllı telefonlarda anlık mesajlaşma olanağı sunan uygulamalara oldukça fazla yöneliş oluyor. Bilindiği gibi son dönemin en popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp oldu. SMS kullanmaya gerek kalmaksızın mesajlaşma olanağı sunan WhatsApp, akıllı telefon kullanıcılarının bir numaralı tercihi haline gelmişti. Şimdi ise yeni bir mesajlaşma uygulaması karşımıza çıktı. MessageMe adındaki uygulama PIN kullanarak, cep telefonu numarası vermeye gerek kalmaksızın görüşme yapma olanağı sunduğu için kısa sürede dikkatleri üzerine çekti. Bu özelliği ile kullanıcılar tarafından beğeni kazanan MessageMe, ios ve Android işletim sistemine sahip akıllı telefonlar için geliştirildi. 7 Mart'ta hayata geçen bir uygulama olmasına rağmen oldukça kısa bir süre içerisinde kullanıcı sayısını arttırmaya başladı.


Kısa sürede popülerliği yakalayan MessageMe, bugün 1 milyonu aşkın kullanıcıya sahip. Bu rakamın giderek artacağı düşünülüyor. Uygulama ücretsiz olarak indirilip kullanılabiliyor. Herhangi bir ücret alınması söz konusu değil. Eğer bu ilgi aynı şekilde devam ederse diğer işletim platformlarında da MessageMe uygulamasını görmemiz mümkün olabilir. Yakın zamanda uygulamanın başka özelliklere de sahip olacağı düşünülüyor. Uygulamanın bu kadar kısa sürede popüler hale gelmesi pek çok yatırımcının da dikkatini çekti. Uygulamaya pek çok destek gelmeye başladı. Bu ilerleyen süreçte daha farklı unsurların karşımıza çıkacağını kanıtlar neticede.


WhatsApp en çok kullanılan mesajlaşma uygulaması oldu. Hala da popülerliğini devam ettiriyor. Bu uygulamayı gölgede bırakacağını düşünemeyiz, ancak MessageMe de başarılı bir yükseliş gösteriyor. Bir aydan kısa bir sürede 1 milyonu aşkın kullanıcıya ulaşmak neredeyse rekor seviyede. Bu uygulamanın zamanla hayatımıza neler katacağı şimdiden merak konusu olmaya başladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.