Mersin'de Velilerden "Okul Müdürümüzü İstiyoruz" Eylemi

Mersin'de Velilerden "Okul Müdürümüzü İstiyoruz" Eylemi

Mersin merkez Toroslar ilçesinde Çukurava İlköğretim Okulu velileri, okul müdürlerinin görevden alınmasına tepki gösterdi. Veliler İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü önünde "Okul Müdürümüzü istiyoruz" pankartı açarak eylem yaptı.Bir...

Mersin merkez Toroslar ilçesinde Çukurava İlköğretim Okulu velileri, okul müdürlerinin görevden alınmasına tepki gösterdi. Veliler İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü önünde "Okul Müdürümüzü istiyoruz" pankartı açarak eylem yaptı.

Bir grup öğrenci velisi Çukurova İlköğretim Okulu Müdürü Aleaddin Kılınç'ın görevden alındığını ve yerine halen bir müdür atanmadığını iddia ederek Toroslar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü önünde toplandı. Veliler Milli Eğitim Müdürlüğü karşısındaki bir binaya astıkları ve polis tarafından indirildiğini iddia ettikleri "Okulu Müdürümüzü İstiyoruz" pankartını bu kez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü önünde açtı.

Burada veliler adına açıklama yapan Dilek Yılmaz, Çukurova İlköğretim Okulu Müdürü Aleaddin Kılınç'ın bir süre önce görevden alındığını ve şu an okullarının müdürsüz olduğunu kaydetti. Bu nedenle öğretmenler düzensiz öğrencilerin ise bir türlü disipline girmediğini ifade eden Yılmaz

"Bu yüzden okulumuza acil olarak bir müdür atanmasını istiyoruz" şeklinde konuştu.

Dilek Yılmaz ise okul için başarılı çalışmalar yapan ve öğrenciler üzerinde büyük emeği olan müdürleri Aleaddin Kılınç'ın geri gelmesini istediklerini kaydetti. Okul Müdürlerinin neden görevden alındığının açıklanmasını isteyen Yılmaz, Milli Eğitim yetkilileri ile görüşememekten yakındı.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.