Mersin'de Helikopter Destekli Şafak Operasyonu: 10 Gözaltı

Mersin'de Helikopter Destekli Şafak Operasyonu: 10 Gözaltı

Mersin'de sokak satıcılarına yönelik Özel Harekat ekiplerinin de katıldığı helikopter destekli uyuşturucu operasyonunda 10 kişi gözaltına alındı.Mersin Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü...

Mersin'de sokak satıcılarına yönelik Özel Harekat ekiplerinin de katıldığı helikopter destekli uyuşturucu operasyonunda 10 kişi gözaltına alındı.

Mersin Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, sokaklarda uyuşturucu satarak gençlerin zehirlenmesine neden olan şebekeyi çökertmek için şafak vakti operasyon düzenledi. Polis helikopterinin havadan destek verdiği operasyona, aralarında Özel Harekat ve Çevik Kuvvet ekiplerinin de bulunduğu 300 polis katıldı. Polisler, merkez Toroslar ilçesindeki Alsancak, Demirtaş mahallelerindeki, daha önce belirlenen 20 adrese eş zamanlı operasyon gerçekleştirdi.

Bir kadının, polisleri görünce pencereden attığı uyuşturucudan elde edildiği düşünülen 6 bin lira ile satıma hazır uyuşturucu madde ele geçirildi. Göz altına alınanlar Devlet Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra ifadeleri alınmak üzere Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.