Mersin için mesai günü

Mersin için mesai günü

Spor Toto Süper Lig'in 23. hafta maçında Mersin İdmanyurdu ile deplasmanda zorlu bir karşılaşmaya çıkacak olan Torku Konyaspor'da oyunculara verilen 2 günlük izin sona erdi

MORALLER SÜPER

Torku Konyaspor’da Mersin İdmanyurdu maçının hazırlıkları bugün başlayacak. Kartallar, ligde kalan 12 maçın 6’sını içi sahada, 6’sını da deplasmanda oynayacak. Spor Toto Süper ligin 22. haftasında, Cuma akşamı ligde kalma mücadelesi veren Sivasspor’u yenerek zirve takımlarına takibini sürdüren Konyaspor'da gözler Mersin maçına çevrildi.  Yeşil-beyazlılar, bu maçın hazırlıklarına iki günlük izinin ardından bugün öğleden sonra Kayacık tesislerinde yapacakları antrenmanla başlayacaklar. Mersin maçı öncesi takımda sarı kart cezalısı Ali Turan dışında eksik yok. Moral süper.  Hedef, Sivasspor gibi ligde kalma mücadelesi veren Mersin’i de yenerek çıkışı devam ettirmek.

HEDEF ÜST SIRALARDA KALMAK

Bugün teknik-taktik, Perşembe ve Cuma günleri de basın ve taraftarlara kapalı olarak taktik antrenmanlar yapacak olan Torku Konyaspor Mersin’e aynı gün öğleden sonra karayoluyla gidecek. Torku Konyaspor, ligde kalan 12 maçın 6’sını iç sahada, 6’sını da deplasmanda oynayacak.  Bu hafta Mersin maçıyla başlayacak 12 haftalık dönem, Beşiktaş karşılaşmasıyla sona erecek.  Kartallar, evinde şampiyonluk mücadelesi veren Fenerbahçe ve Beşiktaş ile birlikte ligde üst sıralarda yer alarak Avrupa kupalarına katılmayı hedefleyen Başakşehir, Kasımpaşa ve sezonu en iyi yerde bitirmeyi amaçlayan Trabzonspor ve Çaykur Rizespor’u konuk edecek. Torku Konyaspor, fikstür gereği Mersin İdmanyurdu, Gaziantepspor, Gençlerbirliği, Eskişehirspor, Antalyaspor ve Bursaspor ile de deplasmanda oynayacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.