Merhaba'dan Başarı'ya hayırlı olsun ziyareti

Merhaba'dan Başarı'ya hayırlı olsun ziyareti

Merhaba Gazetesi İmtiyaz Sahibi Halid Şen, TV42 Yönetim Kurulu Başkanı olarak seçilen Muhsin Başarı'ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Merhaba Gazetesi İmtiyaz Sahibi Halid Şen, TV42 Yönetim Kurulu Başkanı olarak seçilen Muhsin Başarı'ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette ayrıca Gençlik Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Turşucu ve Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Şen de hazır bulundu. 

ŞEN’DEN BAŞARI TEMENNİSİ

TV42'nin hakkın sesi anlayışı ile kurulduğuna işaret eden Merhaba Gazetesi İmtiyaz Sahibi Halid Şen, "TV42 yükselen çizgisi ve öncü yayınları ile Konya'nın sesi oluyor. Yayıncılığın hem maddi hem manevi olarak zorlaştığı bu dönemde zorlu bir göreve seçildiniz. Kolaylıklar diliyoruz. Hayırlı olsun. Başta siz olmak üzere tüm TV42 ailesine başarılar diliyorum" dedi. Muharrem Turşucu ve Fatih Şen de Muhsin Başarı'ya başarı dileklerini ileterek tebrik etti. Muhsin Başarı ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Hedefimiz çıtayı bir üst noktaya taşıyabilmek. Konya'nın sesi olmak için yeni bir anlayış ortaya koyacağız" ifadelerini kullandı.

HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.