Merhaba’dan Köprülü Kanyon gezisi

Merhaba’dan Köprülü Kanyon gezisi

Merhaba Gazetesi çalışanları Köprülü Kanyon Milli Parkı'nda stres attı.

Merhaba Gazetesi çalışanları Köprülü Kanyon Milli Parkı'nda stres attı. Merhaba Gazetesi ekibi, ilk önce Manavgat Belediyesi kamp alanında kahvaltı yaparak, denize girdi.
Ardından Köprülü Kanyon Kamp Alanı'nda çadır kurdu. 1 geceyi çadırda geçiren Merhaba Gazetesi çalışanları, ertesi sabah Köprülü Kanyon'da rafting yaptı.

adsiz-007.jpg

KURUM İÇİ BİRLİKTELİK VURGUSU

2 günü dolu dolu geçirdiklerini dile getiren Merhaba Gazetesi İmtiyaz Sahibi Halid Şen, kurum içi iletişim çalışmalarına önem verdiklerini belirtti. Kurum içinde birlikteliğin arttığına, başarının ise güçlü ekip ruhundan geçtiğine dikkat çeken Şen, “Merhaba Gazetesi, 54 yıldır birbirinden kıymetli isimlerle bu şehre hizmet ediyor. Ekip olarak birbirinden güzel işlere imza atıyor, özel haberlerimizle ve farklı çalışmalarımızla Konya'da adımızdan söz ettiriyoruz. Ekip arkadaşlarımla birlikte Manavgat'ta güzel 2 gün geçirdik. Merhaba Gazetesi, kurum içi birlikteliğe çok önem veren, ekip ruhunun ne olduğunu iyi bilen bir kuruluş. Biz de bu tarz organizasyonlar geleneksel hale gelmiş durumda. Geçtiğimiz yıllarda da çok farklı etkinlikler yapmıştık” dedi.

ALİ GÖZEN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.